Καντέ: Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής που ντρεπόταν για μια φωτογραφία

1148

Η Γαλλία από την αρχή του Μουντιάλ του 2018 είχε δείξει ότι πρόκειται για την πιο δεμένη ομάδα. Μια ομάδα που έμοιαζε με σύλλογο και όχι με εθνική. Έπαιζε για το αποτέλεσμα, το έπαιρνε σχετικά εύκολα και έτσι έφτασε στην κορυφή του κόσμου. Σε αυτή την επιτυχία ένας από τους παίκτες που έπαιξε μεγάλο ρόλο, ήταν ο Καντέ. Σε κάποια παιχνίδια, ο άσος της Τσέλσι ήταν ένα… κέντρο μόνος του.

Όταν λοιπόν οι Γάλλοι νίκησαν και τους Κρόατες στον τελικό με 4-2, ξεκίνησαν τα πανηγύρια. Και λογικό. Όλοι μια αγκαλιά, με το τρόπαιο να κάνει βόλτες από τον έναν παίκτη στον άλλο. Ο Καντέ, όμως, σε μια γωνία. Πανηγυρίζε με τους συμπαίκτες του αλλά δεν ακουμπούσε το τρόπαιο.

Χαμογελούσε σα μικρό παιδί, όμως, στην κούπα δίπλα δεν έφτανε. Ο Ενζονζί τον πλησιάζει και του λέει “ντρέπεσαι να πας να πιάσεις την κούπα”; Ο Καντέ δεν μιλάει, αλλά η στάση του και το βλέμμα του ήταν σαν να απαντάει “ναι, ντρέπομαι”!

Τότε, ο Ενζονζί πάει και πιάνει όλους τους συμπαίκτες του. Του δίνουν τον τρόπαιο, το σηκώνει ψηλά και του λένε να βγάλει μια φωτογραφία. Μόνος του, αυτός και η κούπα. Και είναι η φωτογραφία που βλέπετε:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή