Η τελευταία φορά της ΑΕΚ με τον “υδραυλικό”, Νάτσο Σκόκο

301

4 Φεβρουαρίου του 2010 και ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες είναι πίσω στην βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ και έτσι, θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και να “παλέψουν” για την κατάκτηση. Το παιχνίδι δείχνει ότι δεν θα έχει γκολ. Φάουλ, ένταση, μάχες δυνατές και 0-0 ως το ογδονταφεύγα του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά, ο Καρίμ Ανσαριφάντ κάνει το 1-0 και η ΑΕΚ με 2 γκολ στο 10λεπτό κάνει την ολική ανατροπή  (87′ Τσιγκρίνσκι, 94′ Γιακουμάκης).

Και γυρνάμε τον χρόνο πίσω…

Πάμε απευθείας στις 6 Ιανουαρίου του 2010. Όταν η ΑΕΚ, τότε των πολλών προβλημάτων, χωρίς διοίκηση, που βρίσκεται στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας, απέδειξε πως είναι ζωντανή, πως παραμένει η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε, αφού… άλωσε εύκολα το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” επικρατώντας του… θλιβερού Ολυμπιακού με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι ήταν αδιαμφισβήτητα ο Νάτσο Σκόκο που πέτυχε τα 2 γκολ της Ένωση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο (ιδιαιτέρως το δεύτερο), ενώ σε κάθε ευκαιρία έκανε άνω κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού.

Μετά από 8 χρονιά λοιπόν, η ιστορία μοιάζει… ίδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή