Η νύχτα που οι φίλοι της Ρεάλ είπαν στον Τότι “ευχαριστούμε για όλα”

5843
Ο Τότι στην τελευταία του εμφάνιση στο Μπερναμπέου.

Μάρτιος του 2016 και η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ρόμα για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα μετά το 0-2 στη Ρώμη. Ο Φραντσέσκο μπαίνει αλλαγή στο 74’ και παίρνει τη θέση του Ελ Σαράουι.

Ο Ιταλός καθώς περίμενε στην γραμμή για να μπει στον αγωνιστικό χώρο, ακούει όλο το Μπερναμπέου να χειροκροτεί. Καθώς κάνει τα πρώτα του βήματα και πατάει το χορτάρι, όλοι σηκώνονται απ’ τις θέσεις του χειροκροτούν.

Ο Τότι, δεν είχε ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του. Το έκανε ένα χρόνο αργότερα για την ακρίβεια. Αλλά όλοι, ήξεραν ότι πλησιάζει το τέλος μιας τεράστιας καριέρας. Υπήρχε και η προϊστορία άλλωστε. Όταν η Ρεάλ ήθελε να τον κάνει δικό της.

Όπως και να έχει, οι οπαδοί της Ρεάλ έδειξαν τον σεβασμό τους. Τον σεβασμό σε έναν ποδοσφαιριστή που ήταν ρομαντικός. Που ήταν αυτός που αγάπησε την ομάδα του με την ψυχή του και φέρθηκε πρώτα απ’ όλα σαν οπαδός. Όπως σκέφτεται ένας άνθρωπος που κάθεται στην εξέδρα και βλέπει τον σύλλογό του…

Το χειροκρότημα ήταν ζεστό, ήταν ένα χειροκρότημα σεβασμού, για έναν ποδοσφαιριστή που μπήκε για 20 λεπτά περίπου και δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά όλα αυτά που είχε πετύχει στην καριέρα του, ήταν αμέτρητα. Και οι φίλοι της Ρεάλ του είπαν “ευχαριστούμε για όλα”, σκεφτόμενοι ότι ίσως δεν θα έχουν την ευκαιρία τον θαυμάσουν ξανά από κοντά να παίζει ποδοσφαίρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή