Ο κακός μπελάς κάτω από το σπίτι του Βιέρι

9523

“Ένα βράδυ, ο Ρονάλντο έρχεται σπίτι μου. Μου λέει να βγούμε και να πάμε στα κλαμπ για να πιούμε. Ήξερε όλα τα πάρτι στο Μιλάνο και με πήγε σε ένα από αυτά. Είχαμε πιει τόσο πολύ, που το πρωί πήγαμε στην προπόνηση μεθυσμένοι. Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω το πρόγραμμα και ο Ρονάλντο, το έκανε κανονικά. Και μάλιστα, στο διπλό έβαλε 2 γκολ και ήταν ο καλύτερος παίκτης. Εκεί κατάλαβα ότι είναι ένα πραγματικό ταλέντο”, είχε πει παλαιότερα ο Βιέρι.

Κατά καιρούς, ο Κριστιάν Βιέρι έχει πει διάφορα για την σχέση του με τον Ρονάλντο. Όπως ότι τον έχει δει με 2 ώρες ύπνο σε αγώνα για το πρωτάθλημα Ιταλίας και να σκοράρει γκολ και να δίνει νίκες. Όπως ότι τον έχει δει να έρχεται μεθυσμένος στα ξενοδοχεία και την επόμενη ημέρα να ντριμπλάρει ασταμάτητα και να είναι ο καλύτερος παίκτης.

Επίσης, είχε δηλώσει ότι “το μεγάλο μου πρόβλημα με τον Ρονάλντο ήταν ότι κάθε βράδυ, ήξερα ότι θα έρθει σπίτι μου για να με πάρει να βγούμε. Ήξερα επίσης, ότι δεν θα έφευγε αν δεν πήγαινα μαζί του. Περίμενε κάτω μέχρι να κατέβω”.

Όμως, το πρόβλημα του Βιέρι ήταν ότι ο ίδιος πάντα έπρεπε να πάει στην προπόνηση, ενώ ο Ρονάλντο αρκετές φορές “καθόταν στο κρεβάτι του και έπινε καπουτσίνο, και έτρωγε τσουρέκια”.

 

Ο Ρονάλντο είχε φυσικό ταλέντο. Ποτέ του δεν δούλεψε όπως οι ποδοσφαιριστές της σημερινής εποχής, όμως, κατάφερε κάτι μοναδικό. Να κάνει την ζωή που ζήλεψαν όλοι και να είναι ο καλύτερος φορ των τελευταίων ετών. Γιατί το ταλέντο του νικούσε πάντα τα ξενύχτια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή