Ίλαρι Μπλάζι: Η σύντροφος του Τότι είναι… όνειρο

1068
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Τα ζευγάρια πρέπει να είναι ενωμένα και αυτό το ξέρει καλά η σύντροφος του Φραντσέσκο Τότι, Ιλάρι Μπλάζι, που πήρε θέση στη διαμάχη του άντρα της με τον Σπαλέτι.

“Δεν κριτικάρω την ποδοσφαιρική επιλογή του Σπαλέτι, κριτικάρω την ανθρώπινη συμπεριφορά του και η αλήθεια είναι ότι ο Σπαλέτι ήταν ένας μικρός άνθρωπος… Τελεία. Αυτή είναι η αλήθεια. Στα λόγια ήταν ωραίος αλλά ήταν λόγια. Η αλήθεια είναι ότι υφίσταται, ανέχεται τον Φραντσέσκο. Η αλήθεια είναι ότι ο Σπαλέτι δεν ήξερε πώς να χειριστεί το θέμα, όχι ως προπονητής αλλά ως άνθρωπος. Και εγώ κρίνω και την ανθρώπινη πλευρά κάποιου. Επομένως, χαμηλός βαθμός για τον Σπαλέτι, πολύ χαμηλός», δήλωσε η Ίλαρι και έδωσε το δικό της στίγμα στο θέμα.

Ο Τότι έχει τα γενέθλιά του σήμερα και η στήλη μας είναι αφιερωμένη στη γυναικάρα που έχει δίπλα του. Αρχηγέ, να σε χαίρεται και να τη χαίρεσαι…ILARY BLASI Bikini Candids d6ccfa5505aa5d806a20b20ee6ed7e7b_88717 melissa-satta-alle-iene

(KIKA) - MIAMI - Francesco Totti si riprende dalle fatiche del campionato con una vacanza a Miami in compagnia della moglie Ilary Blasi. I due sono inseparabili, tanto che il calciatore non e' riuscito a staccare gli occhi di dosso alla show girl. Dal canto suo la conduttrice di Le Iene ha sfoggiato un bikini rosa con tanga che ha messo in mostra un lato b invidiabile.

60983bbcab5d1933ffc893e4664efadd ილარი ბლაზი - ფრანჩესკო ტოტის ცოლი 1118full-ilary-blasi francescotottiilaryblasienjoybeachddn8mb3mue8l

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή