Υπάρχει και αυτή η πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο!

2294

Είναι ένας υπερπαίκτης, που σκοράρει όποτε και όπως θέλει, σπάει κάθε ρεκόρ και κατακτά κάθε τίτλο που βρίσκει μπροστά του. Είναι αλαζόνας, υπερόπτης, προκλητικός και έχει τουπέ, κάνοντας πολλούς να τον αντιπαθούν. Όμως, έχει και μια άλλη πλευρά…

Πάμε να κάνουμε ένα τεστ; Πόσοι  από σας αλήθεια γνωρίζετε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πουλήσει το «Χρυσό Παπούτσι» που κέρδισε το 2011 έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ώστε να βοηθήσει τα παιδιά της Παλαιστίνης;

Πουλάει η εικόνα του «κακού παιδιού». Του εγωπαθούς και εγωκεντρικού. Αυτού που επιδιώκει μόνο την προσωπική προβολή και δόξα. Όχι, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, απλά θέλουμε να καταδείξουμε με πραγματικά στοιχεία πως δεν είναι… μόνο αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπάρχει και μια διαφορετική πλευρά του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

cristiano-kissing-the-golden-shoe

Όπως αυτή του να… αποχωριστεί ένα προσωπικό του βραβείο, όπως είναι το «Χρυσό Παπούτσι» -που όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ λατρεύει τα ατομικά βραβεία του ο CR7- και να το πουλήσει έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Τα λεφτά μέσω δημοπρασίας δόθηκαν για την ανέγερση ενός σχολείου στην πολύπαθη Γάζα.

Γενικότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά. Είναι ενεργό μέλος και υποστηρικτής των Aid Still Required, Cahonas Scotland, Save the Children, UNICEF, World Vision ενώ δεν είναι η μόνη φορά που κάνει δημοπρασία για βοηθήσει παιδιά. Το 2014 είχε πουλήσει μία φανέλα του και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για 77.000 ευρώ τα οποία δώρισε στην οικογένεια ενός μικρού παιδιού που τα είχε ανάγκη ενώ κάλυψε και τα έξοδα για την εγχείριση που απαιτούνταν.

ronaldo-with-save-the-children

Είναι επίσης παγκοσμίως γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κανένα τατουάζ και δεν θέλει να κάνει, καθώς είναι αιμοδότης και δίνει πολύ συχνά αίμα ενώ επίσης βοηθάει ένα νοσοκομείο στη γενέτειρά του Μαδέιρα.

Αυτή λοιπόν είναι μία πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο που ενδεχομένως να αγνοούσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ