Βενγκέρ: Η μπύρα που δεν τον άφησε να πιει και η τρομερή εμφάνιση μετά από 10 μπύρες

12793

“Ήταν Μάιος τoυ 2002 και γυρνούσαμε από τον τελικό του Κυπέλλου. Στο αεροπλάνο παρήγγειλα μια μπύρα αλλά ο Βενγκέρ με το που με είδε, είπε: ‘Όχι αλκοόλ. Έχουμε σημαντικό αγώνα με τη Γιουνάιτεντ σε λίγες μέρες’.

Λίγο μετά αποφάσισα να αλλάξω θέση και πήγα στο πίσω μέρος που ήταν η οικογένεια μου, μπας και μπορέσω να πιω κάτι εκεί αλλά ο Βενγκέρ με ακολούθησε φωνάζοντας: ‘Αν σε δω να πίνεις, θα φας πρόστιμο’. Όταν προσγειωθήκαμε, πήγαμε με τους δικούς μου σ’ένα εστιατόριο να φάμε. Το μέρος όμως ήταν γεμάτο οπαδούς της Άρσεναλ που με κερνούσαν ασταμάτητα σαμπάνια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη μέρα τα αδέρφια μου είχαν οργανώσει ένα πάρτι σε μια παμπ. Πέρασα για να πω ένα γεια αλλά πριν το καταλάβω είχα κατεβάσει 10 μπύρες και κατέληξα να κοιμάμαι πάνω σ’ένα τραπέζι.

Δεν είπα τίποτα στον Βενγκέρ, πήγαμε στο Ολντ Τράφορντ, κερδίσαμε και έκανα τόσο καλό ματς που ψηφίστηκα MοΜ. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια με φώναξε ο Βενγκέρ. Φοβήθηκα ότι τα είχε καταλάβει όλα και ότι θα ακολουθούσε κατσάδα. Αντ’αυτού μου είπε: ‘Ήσουν φανταστικός σήμερα. Και ξέρεις γιατί, ε; Γιατί δεν σ’άφησα να πιεις εκείνη τη μπύρα στο αεροπλάνο”,

Αυτή ήταν μια ιστορία του Ρέι Πάρλουρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή