Ο Κριστιάνο δεν είναι πλέον ένας απλός ποδοσφαιριστής

1646

Στο Euro του 2016 η Πορτογαλία έπαιζε με την Ουλία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει με κεφαλιά και κάνει όλο τον κοσμό να παραμιλάει.

Το γκολ που σημείωσε, μπορεί με μια ματιά να μην είχε φανεί εντυπωσιακό, αλλά βλέποντας το ριπλέι, όλοι κατάλαβαν ότι αυτό που έκανε ήταν εξωπραγματικό. Ο Πορτογάλος, είχε κάνει κοντά στο ένα μέτρο άλμα (!) και φάνηκε να πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος, ενώ ήταν μαρκαρισμένος. Ένα άλμα που δεν μπορεί να κάνει ούτε μπασκετμπολίστας. Και δεν είμαστε υπερβολικοί.

Τότε, πολλοί είχαν πει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο το… τερμάτισε. “Τι άλλο να κάνει;” έλεγαν. Έχει κάνει την αξέχαστη κούρσα σε έναν αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν είχε διασχίσει όλο το γήπεδο σε 10 δευτερόλεπτα. Δείτε και το σχετικό βίντεο…

*** Έχει πηδήξει κοντά στο ένα μέτρο και έχει πιάσει κεφαλιά. *** Έχει σουτάρει τόσο δυνατά που έχει σπάσει τα μηχανάκι των speed test… *** Μέχρι που έγραψε ιστορία στις 03 Απριλίου του 2018.

Στον αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-0. Τα 2 γκολ τα πέτυχε ο Πορτογάλος, αλλά το δεύτερο ήταν από άλλο πλανήτη. Ίσως το καλύτερο στην καριέρα του *** ίσως ένα από τα κορυφαία που έχουμε δει στην διοργάνωση.

Ο Ρονάλντο, κάνει ένα άλμα (ξανά) που δεν μπορείς να φανταστείς. Και αυτή τη φορά δεν κάνει κεφαλιά, αλλά ψαλιδάκι. Όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ επί της Γιουβέντους.

Και βλέπουμε κάτι σπάνιο σε αγώνα τόσο μεγάλων ομάδων. Βλέπουμε Standing ovation, από τους φίλους της Γιουβέντους που πέρσι έχασαν το Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ του Κριστιάνο. Ανεπανάληπτο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν είναι πλέον ένας απλός ποδοσφαιριστής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή