Οι ομορφάντρες των EURO που θα μείνουν αξέχαστοι!

502

Σας παρουσιάζουμε πέντε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε EURO και τους θυμόμαστε ως τις… περίεργες «μούρες» των γηπέδων. Παίκτες που είναι σαν τον «Γκουσγκούνη», που ήταν κοκκινομούρηδες, «μπούκληδες» και αγριάνθρωποι…


Ομορφάντρας Νο 1: Αμπέλ Ξαβιέρ

Γνωστός για την ξανθιά του κόμη… Βέβαια είχε πολλές παραλλαγές αυτό το μαλλί, αφού κατά καιρούς ό,τι έμπνευση του ερχότανε, τη μοιραζότανε μαζί μας… Με τη φανέλα της Πορτογαλίας είχε αγωνιστεί στο Euro 2000.

Ομορφάντρεςabel-xavier

Ομορφάντρας Νο 2: Κάρλες Πουγιόλ

Ο “μπούκλης” της Μπαρτσελόνα. Τεράστιος αμυντικός και βαρόμετρο για τους “Μπλαουγκράνα”, αλλά και περίεργη φυσιογνωμία. Με τη φανέλα της Ισπανίας ο Πουγιόλ κατέκτησε το Euro 2008.

Ομορφάντρεςpuyol

Ομορφάντρας Νο 3: Πολ Σκόουλς

Ο “κοκκινομούρης”! Παικταράς και όργωνε τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ήταν σαν να είχε λουστεί με χυμό ντομάτας μία ζωή. Με τη φανέλα της Αγγλίας τον έχουμε δει το 2000 και 2004.

Ομορφάντρεςσκοουλς

Ομορφάντρας Νο 4: Όλιβερ Καν

Τρομακτικός και ίσως για αυτό να μη δεχότανε γκολ εύκολα. Μία λέξη για αυτόν: ΑΣΧΗΜΟΣ… Άντε κι άλλη μία ταιριάζει: ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΣ! Με τη Γερμανία είχε κατακτήσει το EURO 1996.

Ομορφάντρεςkahn-aggression-514

Ομορφάντρας Νο 5: Γιαπ Σταμ

Μπρουτάλ παρουσιαστικό και έβγαζε άσχημα… γούστα, ειδικά στις γυναίκες, θυμίζοντας Γκουσγκούνη. Τον βλέπαμε με τη φανέλα της Ολλανδίας.

Ομορφάντρεςstam

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ