Γιοάχιμ Λεβ: Ο χειρότερος κολλητός που θα μπορούσες να έχεις

93

«Ο Γιοάχιμ Λεβ, ο κύριος που θες προπονητή αλλά όχι κολλητό σου”! Ξεκάθαρα πράγματα… Διαβάστε το θέμα και δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί…


Ο Γιοάχιμ Λεβ, είτε τον συμπαθείς είτε όχι, είναι ένας πολύ καλός προπονητής! Από το 2006 που ανέλαβε την εθνική Γερμανίας, έχει καταφέρει να την κρατήσει σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 2014!

Όταν λέμε καλό επίπεδο, εννοούμε το ταβάνι… αν αναλογιστεί κανείς τι έχει καταφέρει αυτά τα οκτώ χρόνια! Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση (Mundial και Euro) φτάνει με την εθνική Γερμανίας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες!

Το 2006 και το 2010 στο Mundial τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ το 2014 όπως είπαμε κατέκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο!
Το 2008 και το 2012 στο Euro τερμάτισε στη 2η και 4η θέση αντίστοιχα!
Φέτος είναι η βασική διεκδικήτρια του τίτλου.

Το ότι καταφέρνει να έχει τόσο καλή απόδοση και μάλιστα να τη διατηρεί τόσα χρόνια, τον κάνει μεγάλο προπονητή. Πόσω μάλλον όταν “κοουτσάρει” μια Εθνική που οι συνθήκες είναι διαφορετικές, που δεν μπορεί να περάσει τη φιλοσοφία του με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε σε έναν σύλλογο!

Ωστόσο έχει μία (κακή, η αλήθεια είναι) συνήθεια, ελλάτωμα, βίτσιο… Πείτε όπως θέλετε τέλος πάντων.
Του άρεσει να δοκιμάζει καινούριες γεύσεις και να έρχεται σε επαφή με νέα αρώματα… Και όλα αυτά με την παρουσία της κάμερας! Απλά σκεφτείτε τι κάνει μόνος του!

Το νέο επεισόδιο σημείωθηκε την Τρίτη 21/06/2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, ενώ πανηγύριζε το γκολ της ομάδας του!

giphylevfrance

Το iperiodico.gr σάς παρουσίαζει και κάποιες άλλες στιγμές αδυναμίας του μεγάλου “κόουτς” και σας ενημερώνει ότι ακολουθούν στιγμές απόλυτης σιχαμάρας.

  • ⇒Για φανταστείτε να ήταν ο κολλητός σας και να ερχότανε να κοιμηθεί ένα βράδυ σπίτι σας… Αλήθεια, κάντε το σκέψη! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ