Ξεπέρασε Μπέκαμ, Σκόουλς, Λάμπαρντ και Τζέραρντ!

398
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πρόκειται για έναν από τους πιο φερέλπιδες μεσοεπιθετικούς της Αγγλίας και έναν από τους βασικότερους λόγους που η Τότεναμ πραγματοποιεί άλλη μια φοβερή χρονιά. Μπορεί να είναι μόλις 21 χρόνων, αλλά ο Ντέλε Άλι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ τόσο φέτος όσο και πέρυσι, στις πρώτες του δύο χρονιές στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το εκπληκτικό με την περίπτωση του νεαρού άσου είναι τα στατιστικά και η συμβολή του στο επιθετικό κομμάτι της Τότεναμ. Στις δύο πρώτες του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντέλε Άλι έχει σκοράρει συνολικά 26 γκολ, αριθμός εντυπωσιακός για έναν τόσο άπειρο παίκτη. Τόσο εντυπωσιακός που δημιουργεί τρομερές προσδοκίες για το τι θα δούμε στο μέλλον, αφού ήδη ο άσος της Τότεναμ έχει ξεπεράσει μεγάλες μορφές του αγγλικού ποδοσφαίρου, όταν βρίσκονταν στην ηλικία του…

Στα 21 του χρόνια, ας πούμε, ο Πολ Σκόουλς είχε 11 τέρματα στην Πρέμιερ, ο Φρανκ Λάμπαρντ 10, ο Στίβεν Τζέραρντ 9 και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μόλις 7! Θα πείτε, “μα δεν έπαιζαν στην ίδια θέση, ο Ντέλε Άλι είναι πιο προωθημένος”. Ας δούμε και τις ασίστ: ο νεαρός της Τότεναμ έχει 14, ενώ τα ιερά τέρατα του αγγλικού ποδοσφαίρου είχαν πολύ λιγότερες. Ο Σκόουλς 3 και οι άλλοι τρεις από πέντε!

Πώς το λένε καμιά φορά οι μεγάλοι στους μικρότερους; “Εγώ στην ηλικία σου είχα κάνει περισσότερα…”. Ε, αυτό δεν μπορούν να το πουν οι παραπάνω κορυφαίοι ποδοσφαιριστές, που πλέον έχουν σταματήσει, αφού ο Ντέλε Άλι τους έχει βάλει κυριολεκτικά τα γυαλιά και δείχνει ότι το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή