Η βόλτα με τον Παναγιώτη Ρέτσο στο αυτοκίνητο

1084

Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής, από μικρό παιδί έχει ένα μεγάλο όνειρο. Ή μάλλον δύο… Το πρώτο του, είναι να παίξει στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ανάλογα με την εποχή) και το δεύτερο είναι να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Γιατί κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό, όπως στην Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την Ελλάδα… Και ο Παναγιώτης Ρέτσος κατάφερε να κάνει αυτά τα δύο όνειρα πραγματικότητα. Να παίξει στον Ολυμπιακό και να πάρει μία μεταγραφή στην Λεβερκούζεν που θα του δώσει την δυνατότητα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Όμως, όλοι από κάπου ξεκινούν. Ο Παναγιώτης Ρέτσος λοιπόν, που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έδινε τα πρώτα του τουρνούα στον Κένταυρο. Εκεί, όπως και τα άλλα παιδιά ήθελε να ξεχωρίσει. Το κατάφερε και η πορεία του είναι γνωστή… Το θέμα, όμως, είναι πώς πήγαινε στον Κένταυρο ο νεαρός αμυντικός της Λεβερκούζεν.

Το πρωί, σηκωνόταν, γύρω στις 6 και έλεγε “καλημέρα μπαμπά”, αφού εκείνος ήταν ο άνθρωπος που θα τον πήγαινε στο τουρνουά. Πρώτη στάση, όμως, δεν ήταν στον Κένταυρο, αλλά στο σπίτι του Μανθάτη, αφού και αυτός θα έπρεπε να μπει στο αυτοκίνητο για να πάνε μαζί. Και η… βόλτα με το αμάξι ξεκινάει προς τον Κένταυρο. Εκεί όπου οι δύο νεαροί πήγαιναν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Όμως, η διαδρομή ήταν κάπως περίεργα… ευχάριστη. “Τι έχει βάλει πάλι, πες του να το αλλάξει” και γέλια του Ρέτσου με τον Μανθάτη. “Πάλι Derty ακούει, σε παρακαλώ, άλλαξε το“.

Και αυτές ήταν οι βόλτες του μικρού Ρέτσου στην Αθήνα, όταν πήγαινε να δώσει τα πρώτα του “τεστ” για να κάνει το δικό του όνειρο πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή