Τρελό “κράξιμο” από τον Ράμος στον Μόντριτς!

1273

Όταν ανάβουν τα αίματα, δεν κοιτάς αν είναι συμπαίκτης σου ή αντίπαλος ο άλλος που έχεις απέναντί σου. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, που οι σφυγμοί είναι στο κόκκινο, δεν θέλει και πολύ να παρεκτραπούν όλοι. Έτσι έγινε και στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποβλήθηκε στο τέλος του ματς, αλλά φαίνεται ότι είχε νεύρα σε όλο το ματς, αφού δεν δίστασε να επιτεθεί και σε συμπαίκτη του!

Η ένταση άρχισε να εντείνεται όταν ο Ντάνι Καρβαχάλ βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Λουιζίνιο. Ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε, ωστόσο οι Γαλιθιάνοι συνέχισαν τον αγώνα, χωρίς να πετάξουν την μπάλα έξω ως ένδειξη fair play.

Όταν λίγο αργότερα βρέθηκε στο έδαφος ο Ζακαριά Μπακαλί για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρισκόταν στα πόδια του Ράμος. Ο Ισπανός δεν έδειχνε διατεθειμένος να σταματήσει το παιχνίδι, παρά τις εκκλήσεις τόσο των αντιπάλων, που του έδειχναν τον τραυματισμένο συμπαίκτη τους, όσο και του Ζινεντίν Ζιντάν.

Αντιθέτως, έκανε ένα νόημα με το δάχτυλο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει και έδωσε πάσα στον Λούκα Μόντριτς. Στη συνέχεια, έκανε κίνηση στη μεγάλη περιοχή, περιμένοντας σέντρα από τον Κροάτη μέσο. Ο Κροάτης, βλέποντας τους πάντες να έχουν σταματήσει, αποφάσισε να πετάξει την μπάλα έξω. Ο Ράμος εκνευρίστηκε από τη στάση του συμπαίκτη του και έτρεξε προς το μέρος του, λέγοντας “συνέχισε”. Ορισμένοι παίκτες των γηπεδούχων τον ακολούθησαν για να του διαμαρτυρηθούν και κάπως έτσι άρχισαν οι αψιμαχίες, στις οποίες ο Ράμος έπιασε με το χέρι του το πρόσωπο του Φαμπιάν Σερ και τον πέταξε στο έδαφος.

Η ένταση κλιμακώθηκε, οι παίκτες της Ρεάλ απομάκρυναν τον Ράμος και τότε ο αρχηγός των “μερένχες” βρήκε την ευκαιρία να τα… ψάλει στον Μόντριτς επειδή έκανε fair play. Ο διαιτητής διέκοψε την κουβέντα για να δείξει κίτρινη κάρτα στον Ράμος.

Όλη η φάση καταγράφηκε από την παρακάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Movistar, που παρουσίασε το περιστατικό στη βραδινή αθλητική εκπομπή της Δευτέρας “El Dia Despues”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή