Τον Τζόρνταν δεν τον προκαλείς ποτέ σου! (Vid)

72
Apr 4, 2016; Houston, TX, USA; NBA former player Michael Jordan and NCAA president Mark Emmert during halftime of the game between the Villanova Wildcats and the North Carolina Tar Heels in the championship game of the 2016 NCAA Men's Final Four at NRG Stadium. Mandatory Credit: Bob Donnan-USA TODAY Sports

Έχει πατήσει τα 53 του χρόνια. Το τελευταίο σουτ του σε επίσημο αγώνα το πήρε πριν 13 χρόνια. Ε, και; Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Michael Jordan θα είναι πάντα ο… Michael Jordan: Ένας άνθρωπος που αρνείται να χάσει ή, μάλλον, ένα άνθρωπος που… πάντα κερδίζει. Όποια πρόκληση και αν του θέσεις. Και ο Chris Paul το έμαθε για τα καλά αυτό.

Ο σταρ των Clippers διοργάνωσε ένα καμπ για παιδιά στο Los Angeles, με τον “Air” να είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους. Λίγο πριν τελειώσει το καμπ λοιπόν του έθεσε την εξής πρόκληση: Ο Jordan θα έπρεπε να επιχειρήσει έξι σουτ από διάφορα σημεία. Αν έχανε τρία σουτ τότε θα έπρεπε να δώσει σε όλα τα παιδιά του καμπ ένα ζευγάρι παπούτσια. Ο Θρύλος του ΝΒΑ λοιπόν δέχθηκε την πρόκληση, πήρε τη μπάλα και, μέσα σε αποθέωση, ευστόχησε ΚΑΙ στα πέντε σουτ που επιχείρησε, παρά το γεγονός ότι όλα τα σουτ ήταν πίσω από τα 5 μέτρα!

Τότε λοιπόν ο Jordan έθεσε την δική του πρόκληση στον Paul: Του τόνισε ότι έχει 5 προσπάθειες για σουτ, από πέντε θέσεις γύρω-γύρω από το τρίποντο. Αν ο σταρ των Clippers τα έβαζε όλα τα σουτ, τότε ο Jordan θα έδινε σε όλα τα παιδιά του καμπ από ένα ζευγάρι παπούτσια! Ο Paul λοιπόν δέχθηκε, ευστόχησε στα 4 πρώτα σουτ που επιχείρησε, αλλά αστόχησε στο 5ο!

Με τον Paul λοιπόν να αποτυγχάνει, ο Jordan έδωσε ακόμα μία ευκαιρία στα παιδιά, ζητώντας από τον Derek Fisher, ο οποίος ήταν και αυτός στο καμπ, το ίδιο πράγμα: Να βάλει 5/5 σουτ για να πάρουν τα παιδιά παπούτσια. Ο Fisher όμως αστόχησε στο τρίτο του σουτ.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν τελικά τα παιδιά πήραν παπούτσια. Αυτό που σίγουρα δεν χωρά αμφισβήτησης είναι ότι ο Jordan το… έχει ακόμα. Όχι δηλαδή πως αμφέβαλλε κανείς για αυτό έτσι;

Παρακάτω παρατίθενται τα… αποδεικτικά στοιχεία της νίκης του Jordan επί των Paul και Fisher από έναν από τους προπονητές/εργαζόμενους του καμπ:

πηγή:nba.sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή