Τον θέλει και ο Νεϊμάρ…

399
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία περί ενδεχόμενης μεταγραφής του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι οι “μπλαουγκράνα” ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο, καθώς πιστεύουν ότι ταιριάζει στο σύνολό τους, μια και είναι γρήγορος, τεχνίτης και με έφεση στο σκοράρισμα και τις ασίστ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κουτίνιο θα ήταν μια ιδανική μεταγραφή για την Μπάρτσα, μια και διαθέτει πολλά από τα στοιχεία που θα του επιτρέψουν να κάνει σπουδαία καριέρα στο “Καμπ Νόου”. Έχουμε αναλύσει τους λόγους που θα ταίριαζε γάντι στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε σε προηγούμενο κείμενό μας, παραθέτοντας τους λόγους που ο Κουτίνιο είναι ιδανικός για την Μπαρτσελόνα.

Συνέχεια στα σενάρια μετακίνησης του Βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη έδωσε και ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στη “σελεσάο”, Νεϊμάρ. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Κουτίνιο, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και λέγοντας κι αυτός με τη σειρά του ότι θα ταίριαζε στην Μπάρτσα, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη.

Αν έχεις σύμμαχο τον Νεϊμάρ, τότε δύσκολα δεν θα γίνει μια τέτοια μεταγραφή. Και ο Κουτίνιο τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον συμπατριώτη του, ενώ και ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε δηλώσεις του θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στους “μπλαουγκράνα”. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις και τις απαιτήσεις της Λίβερπου, ωστόσο, όπως λέει και η παροιμία, σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή