Το βλέπεις, αλλά ποτέ δεν το καταλαβαίνεις

1758

Όταν ο Ροναλντίνιο ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, λίγοι περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε. Ο Βραζιλιάνος, δημιούργησε κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Μία άλλη μαγεία.

Λόγω της θέσης που έπαιζε, δεν θα ήταν παράλογο να ξεκινούσαν οι συγκρίσεις με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά λίγοι ήταν αυτοί που μπήκαν σε αυτή την διαδικασία. Και δεν το έκαναν, γιατί απλά ήταν ο Ροναλντίνιο. Ήταν μία κατηγορία μόνος του.

Στην Μπαρτσελόνα, χάρισε σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό, απίστευτες στιγμές. Μαγικές κινήσεις, μαγικά γκολ και ντρίμπλες που αποτέλεσαν νέα… μόδα! Δεν έχει τόσο μεγάλο νόημα να σας αναφέρω το τι έκανε πιο αναλυτικά, αφού οι περισσότεροι τα γνωρίζετε…

Αλλά έχει νόημα, να θυμηθούμε το τελευταίο γκολ που πέτυχε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Ήταν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας, σε ένα ματς που οι Μπλαουγκράνα είχαν ηττηθεί με 4-2. Τότε, ο Ροναλντίνιο είχε κάνει το 0-1, με έναν μαγικό τρόπο. Με ένα ανάποδο ψαλίδι στις 1 Μαρτίου του 2008.

οταν βλεπαμε αυτο γκολ του “ρονι” ποτε μασ δεν πιστεψαμε οτι θα ειναι το τελευταιο του με την μπαρτσα.

απλα ειπαμε: “να, ενα ακομα μαγικο γκολ”

Και όσοι χαζεύτε στο youtube σίγουρα θα έχετε πέσει πολλές φορές πάνω σε αυτό το γκολ. Γιατί βρίσκεται σε όλες τι σχετικές λίστες του τύπου “best Ronaldinho goal” κτλ κτλ.

Αλλά λίγοι είναι αυτοί που έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό τέρμα, ήταν το τελευταίο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Με την ομάδα που πέτυχε τόσα πολλά γκολ, τόσα πολλά επιτεύγματα και της άλλαξε την ιστορία και έκανε όλο τον κόσμο να αγαπήσει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή