Το SMS του Γκουαρδιόλα που… ανέστησε τον Στέρλινγκ

Τι μήνυμα έστειλε ο Καταλανός τεχνικός στον Άγγλο επιθετικό κατά τη διάρκεια του Euro 2016...

475
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πέρυσι έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 49 εκατ. ευρώ. Έκτοτε, ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν δικαιολόγησε τον… πακτωλό χρημάτων που δόθηκε στη Λίβερπουλ για την απόκτησή του. Η σεζόν 2015-16 ήταν πολύ κακή για τον νεαρό Άγγλο, με αποκορύφωμα και την απόδοση της εθνικής Αγγλίας στο Euro.

Manchester-City-v-Roma

Ο Στέρλινγκ έπασχε από έλλειψη αυτοπεποίθησης και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε και θα μπορούσε τα “τρία λιοντάρια” ώστε να φτάσουν πιο ψηλά στη διοργάνωση. Τα αγγλικά ΜΜΕ τον κατηγορούσαν για αδιαφορία και πρώην ποδοσφαιριστές απορούσαν με τον Χότζον που τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του. Όλα στραβά…

Football Soccer - England v Wales - EURO 2016 - Group B - Stade Bollaert-Delelis, Lens, France - 16/6/16 England's Raheem Sterling reacts after missing a chance to score REUTERS/Gonzalo Fuentes Livepic - RTX2GK7G

Μέχρι που η νέα σεζόν άρχισε υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι. Ο Στέρλινγκ δείχνει αναγεννημένος φέτος και αποτελεί αναντικατάστατο μέλος των “πολιτών” τόσο στο πρωτάθλημα και γενικά τις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του την περσινή κακή παρένθεση. Ο λόγος που συνετέλεσε σε αυτή τη σημαντική αλλαγή δεν είναι άλλος από τον Ισπανό τεχνικό των “πολιτών”.

GettyImages-596877960

Ο Γκουαρδιόλα φρόντισε να φτιάξει την ψυχολογία του παίκτη του από το Euro κιόλας, στέλνοντάς του SMS όπου του εξηγούσε ότι τον πιστεύει. “Μην ανησυχείς, ξέρω ότι είσαι καλός παίκτης. Όσο δουλεύεις για μένα, θα πολεμάω για σένα”, έλεγε το μήνυμα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των “Times”, Henry Winter.

Pep-Guardiola1

To SMS φαίνεται πως έκανε θαύματα τόσο για τον Στέρλινγκ όσο και για τη Σίτι, αν κρίνουμε από τη… μεταμόρφωσή του. Άλλωστε ο ίδιος ο παίκτης έχει παραδεχθεί τον θετικό αντίκτυπο που έχει η παρουσία του Ισπανού προπονητή στην ομάδα: “Μας έχει δώσει κουράγιο και ώθηση, ειδικά σε μένα, με στηρίζει και με ενθαρρύνει πάντα”.

Raheem-Sterling

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή