Το πρωτάθλημα με τους 6 γκολτζήδες

319

Αυτό που έχει συμβεί φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα, είναι… μοναδικό. Πρόκειται για το μοναδικό πρωτάθλημα (από τα προηγμένα) της Ευρώπης, που έχει 6 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν σκοράρει φέτος (έως τώρα 09/05/2017) πάνω από 20 γκολ στην χρονιά. Και όταν λέμε μοναδικό, εννοούμε ότι ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Αγγλία για παράδειγμα δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες με παραπάνω από 20 τέρματα φέτος στην Λίγκα που παίζουν.

Και σας τους παρουσιάζουμε έναν – έναν…

Τζέκο 27 γκολ (ΡΟΜΑ)dzeko-and-salah-at-roma

Ο Βόσνιος έχει βρει τον εαυτό του ξανά. Έχει σκοράρει φέτος στο πρωτάθλημα 27 φορές και οδηγεί την Ρόμα. Από αυτά τα γκολ, μόνο το ένα είναι με πέναλτι.

Μπελότι 25 γκολ (ΤΟΡΙΝΟ)andrea-belotti-of-torino-fc-celebrates-after-scoring-the

Η έκπληξη της χρονιάς. Ο Ιταλός φορ με 25 γκολ, είναι ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Τορίνο. Μόνο 2 τέρματα με πέναλτι για τον δυνατό φορ.

Ιγκουαίν 24 γκολ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)skysports-gonzalo-higuain-giuain-higuain-juventus_3820340

Κλασικός ο Αργεντινός και σταθερή αξίας. Ο Ιγκουαίν, δεν πιάνει το περσινό του… ρεκόρ με 36 γκολ, αλλά τα πάει περίφημα και φέτος. Με 24 γκολ και ΚΑΝΕΝΑ πέναλτι, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Ικάρντι 24 γκολ (ΙΝΤΕΡ)icardi-ikarnti

Ο Αργεντινός φορ, ξανά πρωταγωνιστής για την Ίντερ και ο παίκτης που σκοράρει περισσότερο απ’ όλους. Με 24 γκολ (3 πεν), προσπαθεί να πάρει το χρυσό παπούτσι. Δύσκολο, αλλά προσπαθεί…

Μέρτενς 24 γκολ (ΝΑΠΟΛΙ)dries-mertens-rilascia-dichiarazioni-su-higuain-in-campo-non-ci-sono-amici

Αν σου έλεγαν ότι ο Μέρτενς θα έχει 24 γκολ φέτος, δύσκολα θα το πίστευες. Από… ανάγκη έπαιξε σαν φορ φέτος και τα πήγε παραπάνω από καλά, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Έχει βάλει 2 πέναλτι από τα τέρματα που έχει πετύχει φέτος.

Ιμόμπιλε 22 γκολ (ΛΑΤΣΙΟ)51777_70574_immobile

Φοβερός ο Ιταλός ο οποίος κι αυτός έχει περάσει τα 20 τέρματα φέτος και έχει 22. Βέβαια είναι και λίγο… πεναλτάκιας, αφού έχει σκοράρει 5 από αυτά από την άσπρη βούλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή