Τι μουσική ακούνε οι ποδοσφαιρικοί σταρ!

357
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Όταν έχουν την μπάλα στα πόδια τους, τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι καθηλωμένα πάνω τους. Μαγεύουν με τις εμφανίσεις τους, ξεσηκώνουν με τα γκολ τους, σκορπούν ενθουσιασμό με τα επιτεύγματά τους. Όμως είναι και αυτοί άνθρωποι, με τις ίδιες συνήθειες και την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μουσική ακούν διάσημοι ποδοσφαιρικοί σταρ όπως ο Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ιμπραΐμοβιτς κ.ά.;

ΑΝΤΡΕΣ ΙΝΙΕΣΤΑ

Ο έμπειρος μέσος της Μπαρτσελόνα λατρεύει τους Kasabian, του οποίους μάλιστα ευχαρίστησε δημόσια και τους κάλεσε σε… πάρτι το 2010. Όλα αυτά γιατί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 το πολύ γνωστό κομμάτι “Club Foot” ενέπνευσε την εθνική Ισπανίας που εντέλει κατέκτησε το τρόπαιο. “Μπορούν να έρθουν σπίτι μου, να τους δείξω το μετάλλιο και να πίνουμε μπίρες στην πισίνα μου. Είναι η καλύτερη μπάντα του κόσμου, εκ μέρους της εθνικής ομάδας τους ευχαριστούμε. Όχι μόνο τους ευχαριστούμε, τους λατρεύουμε!”, είχε δηλώσει τότε ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος τρέφει αδυναμία και στο ισπανικό συγκρότημα Estopa.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Αν και δεν του το είχαμε, ο Πορτογάλος αστέρας είναι φαν των… ρομαντικών ήχων, καθώς στη λίστα των αγαπημένων του καλλιτεχνών συγκαταλέγονται οι Phill Collins, George Michael, Elton John και Alicia Keys. Επίσης, του αρέσει η βραζιλιάνικη μουσική, αλλά και διάσημοι Djs όπως Swedish House Mafia και Eric Prydz.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά δεν θα μπορούσαμε να τον αφήσουμε εκτός λίστας. Ο Άγγλος σταρ, εμφανώς επηρεασμένος από τα ακούσματα των παιδιών του, διασκεδάζει με τα τραγούδια του Τζάστιν Μπίμπερ, της Σελένα Γκόμεζ και των Jonas Brothers…

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Αν νομίζατε ότι ο Αργεντινός παικταράς θα άκουγε κάτι mainstream, κάνατε λάθος. Ο Μέσι προτιμά να χαλαρώνει με cumbia, ένας είδος μουσικής που είναι αρκετά διαδεδομένο στη Λατινική Αμερική. Ειδικότερα, αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο Σέρχιο Τόρες, τον οποίο ο Μέσι γνώρισε το 2006 και ο καλλιτέχνης έγραψε και ένα κομμάτι αφιερωμένο στον Λίο, με τίτλο “La Octava Maravilla” (“Το όγδοο θαύμα”). Ακόμη, έχει δηλώσει ότι ο Κάρλος Τέβες τον… μύησε στη μουσική των Oasis και από τότε (2010) έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα του συγκροτήματα.

Aκόμη, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αγαπάει την αργεντίνικη μουσική, όπως έχει δηλώσει, και συγκεκριμένα το συγκρότημα Los Cafres, με ιδιαίτερη προτίμηση στο κομμάτι “Hijo”. “Είναι ένα τραγούδι που αντιπροσωπεύει όσα έχω βιώσει”, έχει πει με… εξομολογητικό ύφος. Αρκετά εκκεντρικές οι επιλογές του…

ΜΑΡΙΟ ΓΚΕΤΣΕ – ΜΑΡΚΟ ΡΟΪΣ

Φαίνεται ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν έχει πέραση μόνο σε κοριτσάκια, αλλά και σε Γερμανούς διεθνείς! Ο Μάριο Γκέτσε έχει παραδεχθεί ότι αυτός και ο Ρόις ακούνε τον γνωστό τραγουδιστή πριν από τα ματς, γιατί κατά βάθος παραμένουν ακόμα… παιδιά! Εκτός αυτού, ο Γκέτσε έχει ιδιαίτερη προτίμηση και στη ραπ μουσική, με τον Snoop Dogg και τον Lil Wayne να είναι οι αγαπημένοι του.

ΝΕΪΜΑΡ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, όπως αναμενόταν, λατρεύει τη βραζιλιάνικη μουσική. Άλλωστε υπάρχει σε βίντεο ο χορός του στα αποδυτήρια της Σάντος υπό τους ήχους του πασίγνωστου τότε κομματιού “”Ai Se Eu Te Pego” του Michel Telo. Γενικά έχει κάνει εμφανίσεις σε συναυλίες Βραζιλιάνων τραγουδιστών, όπως ο Gusttavo Lima.

ΓΟΥΕΪΝ ΡΟΥΝΕΪ

Ο Άγγλος επιθετικός λατρεύει τους Stereophonics και μάλιστα το 2013 έκανε τατού τον τίτλο του άλμπουμ τους “Just Enough Education to Perform” στο χέρι του. Ακούει επίσης Arctic Monkeys, Bruce Springsteen και Cat Stevens.

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ

Ρέγκε, ροκ, χιπ χοπ, όλα τα ακούσει ο Ζλάταν. Τη ρέγκε τη λατρεύει πιο πολύ απ’ όλα, ωστόσο έχει δηλώσει ότι δεν ακούει ποτέ πριν από τα ματς, γιατί στον αγώνα θα παρουσιαζόταν πολύ χαλαρός…

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στον Σουηδό ράπερ Timbuktu αλλά και τον Ιβοριανό τραγουδιστή  Alpha Blondy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή