Τι έκανες ρε αλητάκο, Σκόουλς;

198

Τις καλύτερες ιστορίες τις μαθαίνουμε μετά από χρόνια, αλλά η αναμονή αξίζει. Όταν σταματάνε το ποδόσφαιρο απελευθερώνονται, συνέπειες δεν υπάρχουν οπότε λύνεται η γλώσσα τους και αποκαλύπτουν ωραίες, διασκεδαστικές ιστορίες από το παρελθόν.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας αυτή τη φορά, ο Ρόι Κιν. Η παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θυμήθηκε μία ωραία ιστορία με τον τότε συμπαίκτη του Πολ Σκόουλς αλλά και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είχε ανάψει τη σπίθα…

Τι είπε λοιπόν ο Ρόι Κιν;

«Μία μέρα ο… γεροχωριάτης (σ.σ. Φέργκιουσον) μάς είχε δώσει ρεπό, οπότε εγώ και μερικοί ακόμα πιτσιρικάδες αποφασίσαμε να πάμε στο πάρκο για μερικά σουτάκια. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ήταν έφηβος τότε, προκάλεσε τον Σκόουλς, αν μπορούσε να κτυπήσει μια μικροκαμωμένη γριούλα σε απόσταση περίπου 80 γιάρδων.

Χωρίς να πει το παραμικρό, ο μπάσταρδος κάρφωσε τη μπάλα γλυκά πάνω στο κεφάλι της καημένης της γυναίκας. Αυτή έπεσε με δύναμη στο έδαφος φυσικά. Τότε ήταν η στιγμή που κατάλαβα πως αυτός ο πιτσιρικάς ήταν κάτι το σπέσιαλ»!

Αλητάκια τους λες, όπως επίσης, παικταράδες και τους τρεις τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή