Θα συνεχίσει να παίζει με έναν όρο

639

Είναι γνωστό και το έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι ο Μπουφόν θα αγωνιστεί και τη σεζόν 2017/18 στη Γιουβέντους και έπειτα θα παίξει και στο Μουντιάλ με την Ιταλία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι και η τελευταία του διοργάνωση, αφού μετά ο ίδιος θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση και θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αυτό έχει δηλώσει ο ίδιος και αυτό είναι γνωστό.

Ωστόσο, ο Μπουφόν αποκάλυψε ότι υπάρχει μία πιθανότητα να συνενίζει να παίζει μπάλα κι άλλα χρόνια. Συγκεκριμένα, θα το κάνει υπό έναν… όρο. Μόνο αν κατακτήσει η Γιουβέντους το Τσάμπιονς Λιγκ το 2018.

“Ναι, κατά 99,9% θα σταματήσω το επόμενο καλοκαίρι. Θα αγωνιστώ για μία τελευταία σεζόν, όπου θα υπάρξουν αρκετά σημαντικά γεγονότα, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και στη συνέχεια θα πω ‘αντίο’. Έχουμε αφήσει μία μικρή πιθανότητα με τον πρόεδρο (σ.σ. Αντρέα Ανιέλι) σε περίπτωση που κατακτήσουμε το Champions League του χρόνου. Αν συμβεί αυτό θα συνεχίσω γι’ ακόμα μία σεζόν, καθώς θέλω να προσπαθήσω να κατακτήσω κι άλλα τρόπαια, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Δηλαδή, υπάρχει 0,1% να συνεχίσω να αγωνίζομαι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή