Τέσσερις Ιταλοί που αξίζουν το βήμα παραπάνω…

619
ΓΡΑΦΕΙ Ο: Σπύρος Καραμέτος
1. Ντομένικο Μπεράρντι
 
Ίσως είναι το πιο ”χοτ” όνομα της Σέριε Α αυτή τη στιγμή όσον αφορά την μετακίνησή του σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Ήταν να φύγει το προηγούμενο καλοκαίρι για Γιούβε ή Ίντερ που τον πολιορκούσαν, αλλά οι διαπραγματεύσεις αποδείχθηκαν άκαρπες. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπεράρντι δύσκολα θα μείνει για αρκετό καιρό στην Σασσουόλο.

 

2. Φεντερίκο Μπερναρντέσκι

 

Αδιαμφησβήτητα ένα πολύτιμο ”γρανάζι” στην μηχανή της Φιορεντίνα. Όμως από την στιγμή που οι ”βιόλα” κυμαίνονται από τις θέσεις του γιουρόπα μέχρι τη μέση της βαθμολογίας είναι εύλογο το γεγονός της αποχώρησής του από τους Τοσκανούς. Ένας πιθανός προορισμός είναι το Μιλάνο καθώς τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μπερναρντέσκι.

3. Αντρέα Μπελόττι

 

Ότι καλύτερο διαθέτει η Τορίνο. Ο ταλαντούχος φορ έχει βγάλει αρκετές φορές το ”φίδι από την τρύπα” για την ”γκρανάτα” αλλά από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, φαντάζει μονόδρομος η αποχώρησή του από το Πιεμόντε. Αγγλικές ”σειρήνες” ακούγονται έντονα στην περίπτωση του (Τσέλσι, Γιουνάιτεντ), με τον ίδιο βέβαια να εκφράζει την επιθυμία του να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

4. Ντιέγκο Φαλτσινέλι
 

Περίεργη περίπτωση παίχτη. Αρκετές φορές έχει δοθεί δανεικός χωρίς να είχε πείσει στο παρελθόν. Όμως η φετινή σεζόν του ως δανεικός στην Κροτόνε από τη Σασουόλο, είναι άξια αναφοράς. Σε μια κακή ομάδα όπως είναι η Κροτόνε, ο Φαλτσινέλι αποτελεί ”όαση” και ουσιαστικά παίζει μόνος του. Ο παίκτης πιθανό να επιστρέψει στη Σασουόλο, εφόσον υποβιβαστεί η τωρινή ομάδα του, αλλά θα έχει αυξήσει το κασέ του και ίσως τον δούμε σε μια μεγαλύτερη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή