Τα λόγια του Μπονούτσι μετά την ήττα

249

Οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους έκαναν μια μεγάλη συζήτηση μετά την ήττα από την Ρόμα, όπως επιβεβαίωσε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, κάνοντας σαφές ότι δεν υπάρχει γυρισμός πλέον: Πάμε για τρεμπλ!

Η ήττα από τους τζαλορόσι δεν έκανε κάποια σοβαρή ζημιά στους μπιανκονέρι αλλά σίγουρα η εικόνα τους, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, δεν άρεσε σε κανέναν. Και πάνω από όλα δεν άρεσε στους ίδιους, με αποτέλεσμα να κάνουν μια συζήτηση μεταξύ τους, πριν το τελικό σπριντ σε όλα τα μέτωπα.

«Μιλήσαμε, ναι. Είμαστε όλοι έμπειροι, ξέρουμε ότι πρέπει να ξαναβρούμε την αγωνιστική κακία, η οποία είναι απαραίτητη για να μετατρέψουμε σε θρυλική τη φετινή σεζόν. Μας έλειψε η απόλαυση του να κουράζεσαι και να μην δέχεσαι γκολ. Πρέπει να επιστρέψει άμεσα αυτό, γιατί είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μας. Ο καθένας μας πρέπει να βρει μέσα του την αγωνιστική κακία», είπε αρχικά ο Μπονούτσι και πρόσθεσε.


«Η ήττα από την Ρόμα πρέπει να είναι ένα καμπανάκι, το οποίο θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει ένα τελικό κόντρα σε μια Λάτσιο που είναι καλά. Θα χρειαστεί η καλύτερη Γιούβε για να πάρουμε το πρώτο από τα τρία τρόπαια που θέλουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή