Τα έχει πάρει με τη διοίκηση της Μπάρτσα ο Ινιέστα!

1266
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ, στο “Καμπ Νόου” από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1, ένας από τους παίκτες των “μπλαουγκράνα” έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο φαινόμενο των εξεδρών. Ο Αντρές Ινιέστα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε για τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα υπέρ της “βασίλισσας” που ακούστηκαν στο καταλανικό γήπεδο κατά τη διάρκεια του clasico.

“Αυτό που συνέβη σήμερα στις κερκίδες του Καμπ Νόου ήταν λυπηρό και απογοητευτικό για όλους τους παίκτες της ομάδας μας. Δεν ξέρω αν ο λόγος είναι επειδή πολλοί τουρίστες βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, αλλά ακουγόντουσαν πολλά τραγούδια υπέρ της Μαδρίτης!”, είπε αρχικά ο Ισπανός χαφ, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για τη στήριξη που είχε η Ρεάλ μέσα στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου της.

Είναι αλήθεια ότι το “Καμπ Νόου” είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες, οι οποίοι συνδυάζουν τις διακοπές τους με την επίσκεψη στο διάσημο γήπεδο, ειδικά αν μεσολαβεί ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, πολλοί χειροκροτούν και φωνάζουν υπέρ των “μερένχες”, αφού ίσως πρόκειται και για ξένους οπαδούς τους! Αυτό φαίνεται έχει ενοχλήσει τους παίκτες της Μπάρτσα, οι οποίοι διά στόματος Ινιέστα τα… ρίχνουν στη διοίκηση: “Το θέμα πάντως με την πώληση των εισιτηρίων είναι περίπλοκο και πρέπει να το κοιτάξει η διοίκηση”, κατέληξε ο μέσος των “μπλαουγκράνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή