Συμπαίκτες για μία… ποδοσφαιρική ζωή

1218

Στο ποδόσφαιρο εκτός τις “κόντρες” όπως αυτή του Μαραντόνα και του Πελέ ή του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, γίνονται και πολύ δυνατές φιλίες. Παίκτες που έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια μαζί και όχι μόνο σε μία ομάδα, έχοντας περάσει πολλές ευχάριστες, αλλά και δύσκολες στιγμές, όντας συμπαίκτες σχεδόν για μία… ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή.

Νασρί, Κλισί, Σανιάsagna

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν παίξει σε 2 ομάδες μαζί. Και μάλιστα και οι δύο είναι από τις κορυφαίες της Πρέμιερ Λιγκ. Στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Τέβεζ, Εβράtevez

Μπορεί ο ένας να είναι από την Αργεντινή και ο άλλος από την Γαλλία, αλλά ο Τέβες με τον Εβρά υπήρξαν πολύ δεμένοι. Και ο λόγος είναι ότι έπαιξαν σε δύο ομάδες μαζί. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Γιουβέντους.

Κουρτουά, Ντιέγκο Κόσταkoutroua

Αρκετά χρόνια συμπαίκτες οι δύο ποδοσφαιριστές. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης αρχικά, παίζοντας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στη συνέχεια στην Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ.

Ανρί, Χλεμπchleb-anri

Ακόμα δύο παίκτες που έπαιξαν μαζί για πολλά έτη. Ο Χλεμπ και ο Ανρί, που φορούσαν τις ίδιες φανέλες στην Άρσεναλ και την Μπαρτσελόνα.

Λαβέτσι, Καβάνιkavani-lavetsi

Τόσο ο Λαβέτσι όσο και ο Καβάνι έκαναν μεγάλο όνομα στη Νάπολι. Στη συνέχεια μετακόμισαν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πολλά χρόνια μαζί οι δύο ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την λατινική Αμερική.

Μπέιλ, Μόντριτςbeil-montrits

Έκαναν μεγάλο όνομα παίζοντας με την φανέλα της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Αμφότεροι συνέχισαν να παίζουν ως συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Λεβαντόφσκι, Γκέτσεlevantofski

Στην Ντόρτμουντ ο Λεβαντόφσκι με τον Γκέτσε έκαναν όλες τις αντίπαλες άμυνες άνω κάτω. Στη συνέχεια αποκτήθηκαν από την Μπάγερν Μονάχου και έπαιξαν και εκεί μαζί για ένα διάστημα.

Φαν Νίστελροϊ, Μπέκαμfan-nistelroi-bekam

Παίξανε μαζί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μπέκαμ να σεντράρει και τον Νίστελροϊ να σκοράρει. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν με την ίδια φανέλα και στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρονάλντο, Φίγκοronalnto-figko

Οι δύο παραπάνω έκαναν το… τρομερό. Έπαιξαν συμπαίκτες στις δύο ομάδες με το πιο μεγάλο μίσος. Στην Μπαρτσελόνα αρχικά και στην Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέχεια.

Ιμπραχίμοβιτς, Μάξγουελibrachimovits-maxgouel

Το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος. Ο Ιμπραχίμοβιτς με τον Μάξγουελ πέρασαν σχεδόν όλη την καριέρα τους μαζί. Έπαιξαν συμπαίκτες σε 4 διαφορετικές ομάδες. Στον Άγιαξ, στην Ίντερ Μίλαν, στην Μπαρτσελόνα και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή