Σόκαρε ο Μέσι που σταματάει, αλλά ο Μαραντόνα το είχε… πει

109

Σοκάρει η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Αργεντινή έπειτα από τον χαμένο τελικό κόντρα στην Χιλή για το Κόπα Αμέρικα. Ο ίδιος μάλιστα ήταν και… μοιραίος αφού αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι.

Πάντως εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μαραντόνα πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι ο Μέσι δεν έχει προσωπικότητα. Δεν έχει αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να γίνει ηγέτης. Και όπως φαίνεται βγαίνει αληθινός. Γιατί κακά τα ψέματα ένας… ηγέτης μίας ομάδας δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις και δεν παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Δηλαδή να ανακοινώνει στα 29 του χρόνια ότι σταματάει από την εθνική Αργεντινής. Και ειδικά όταν υπάρχει και ένα Μουντιάλ μπροστά του, σε 2 χρόνια…

«Δεν είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε αναλύσεις τώρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πρέπει να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Έχουμε φτάσει σε τέσσερις τελικούς, το θέλαμε πολύ, όμως δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως αυτό είναι το τέλος. Αυτό νιώθω. Νομίζω πως έχω πάρει την απόφασή μου Η παρουσία στον τελικό δεν είναι αρκετή για εμένα προσωπικά και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους. Δεν είναι κάτι με το οποίο μπορώ να συμβιβαστώ. Χάσαμε πάλι στα πέναλτι, ενώ και εγώ από την πλευρά μου αστόχησα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ

“Είναι εκπληκτικός άνθρωπος, αλλά υπολείπεται σε προσωπικότητα. Δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να γίνει ηγέτης», είχε πει ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα. Και δείχνει να βγαίνει αληθινός!

Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις του

Δείτε τις αντιδράσεις του

Δείτε τα 55 γκολ που έχει πετύχει με το εθνόσημο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή