Σκοράρει ακόμα και στον… ύπνο του!

342
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Το ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, το ξέραμε. Το ότι παίζει σε μια από τις καλύτερες ομάδες, κι αυτό το ξέραμε. Το ότι έχει το γκολ στο αίμα του, επίσης το γνωρίζαμε. Όμως αυτά που κάνει φέτος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχουν προηγούμενο…

Ο Πολωνός διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αφού έχει καταφέρει κάτι μοναδικό και σπάνιο για κάθε επιθετικό. Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στο ματς με την Άουγκσμπουργκ, το οποίο η Μπάγερν κέρδισε άνετα με 6-0, ο Λεβαντόφκσι πέτυχε χατ τρικ και έφτασε τα 43 γκολ σε 43 ματς! Ναι, φορ των Βαυαρών και της εθνικής Πολωνίας σκοράρει φέτος σε… κάθε ματς, όπως βγαίνει από τη στατιστική του!

Θέλετε να το δούμε και αναλυτικά; Σε 26 ματς στην Μπουντεσλίγκα έχει πετύχει 24 γκολ. Στο Κύπελλο Γερμανίας έχει 3 συμμετοχές, με 5 τέρματα, ενώ στο Σούπερ Καπ δεν είχε σκοράρει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει σκοράρει 7 φορές σε 8 ματς, ενώ με την εθνική του ομάδα μετράει 8 γκολ σε 5 ματς!!

Τα στατιστικά του πραγματικά σοκάρουν… Πρόκειται για τον πιο καυτό φορ στα κορυφαία πρωταθλήματα, που ματώνει τα δίχτυα με τρομερή συχνότητα. Αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα σπάσει πολλά ρεκόρ σκοραρίσματος. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το γεγονός ότι έχει μεγάλο ανταγωνισμό στη Γερμανία, αφού τόσο ο Ομπαμεγιάνγκ όσο και ο Μοντέστ διανύουν εξαιρετική φόρμα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Λεβαντόφσκι φέτος σκοράρει ακόμα και όταν… κοιμάται!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή