Ρονάλντο: Τελικά αξίζει τόσο κράξιμο;

718

Η αλήθεια είναι ότι στο ποδόσφαιρο πέφτει πολύ κράξιμο. Γενικά είναι ένα άθλημα στο οποίο οι φίλοι που το αγαπούν έχουν τις τεράστιες αδυναμίες τους, αλλά παράλληλα και τα τεράστια μίση τους! Και χωρίς αμφιβολία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απασχολεί μεγάλο… όγκο ανθρώπων που παρακολουθούν «μπάλα»! Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος ή θα έχει «φαν», ή «εχθρούς» που θα τον κράζουν από το πρωί ως το βράδυ. Αλλά τελικά αξίζει τόσο κράξιμο;


Ναι, ίσως είναι… αχώνευτος!

Πράγματι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον λες και συμπαθητικό. Μπορεί να σε κάνει να τον κράξεις για μία κίνηση του, όπως για παράδειγμα ότι μπορεί να βάλει γκολ ενώ το σκορ είναι 3-0 και να βγάλει την μπλούζα και να κάνει αυτό το… πήδημα με τα μπράτσα. Ή επίσης μπορεί να κάνει παραπάνω ντρίμπλες από όσες μπορεί και να φάει τα… μούτρα του μόνος του ή να χάσει την μπάλα εύκολα. Αυτά τον κάνουν… αχώνευτο, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές τελικά έχουν τα αρνητικά τους. Όχι μόνο αυτός…

Είναι ατομιστής και «ψώνιο»

Δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ατομιστής. Αν τον «πιάσει» η τρέλα του δεν την δίνει ούτε στο αριστερό του πόδι. Και επίσης, θέλει πάση θυσία να βάλει γκολ σε κάθε αγώνα που παίζει. Δεν το αντέχει να μη βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα που παίζει, στην ομάδα του, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Πολλές φορές αυτά λειτουργούν αρνητικά στον κόσμο και έτσι αποκτά εχθρούς, αλλά πάμε να δούμε παρακάτω και τα καλά του, που ίσως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αξίζει τόσο κράξιμο.

Φιλανθρωπική κίνηση

Είναι γνωστή η ευαισθητοποίησή του σε θέματα ανθρωπιάς. Έχει δώσει περίπου 1 εκατ. ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, χάρισε όλο το μπόνους που πήρε από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρία Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι;

Κράζουν-κράζουν τον Ρονάλντο, αλλά ο Πορτογάλος έχει 3 Τσάμπιονς Λιγκ… Ένα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δύο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, έτσι; Ο Ζλάταν, για παράδειγμα, έχει μηδέν… Και άλλοι τεράστιοι παίκτες.

MOSCOW - MAY 21: Cristiano Ronaldo of Manchester United poses with the trophy following his team's victory during the UEFA Champions League Final match between Manchester United and Chelsea at the Luzhniki Stadium on May 21, 2008 in Moscow, Russia. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Δεν παρατάει την Πορτογαλία

Ο Μέσι είναι ο αγαπητός. Ο Ρονάλντο ο μισητός. Έτσι έχει καθιερωθεί. Αλλά ο Πορτογάλος ποτέ δεν έχει πει ότι θα παρατήσει την εθνική του. Ίσα-ίσα θέλει να παίζει ακόμα και στα φιλικά. Και ακούγονται τόσα πολλά γι’ αυτόν, αλλά έχει φτάσει σε έναν τελικό το 2004 στο EURO και το 2016 το κατέκτησε. Και δεν πρόκειται για εθνική ομάδα τύπου Αργεντινής, Βραζιλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Γερμανίας. Κακά τα ψέματα.

Και το θέμα είναι: Τελικά ο Ρονάλντο αξίζει τόσο κράξιμο;

ronaldo2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή