Βιασμοί, εγκέφαλοι σπείρας και έμποροι που χάθηκαν σε πυρά

2463

“Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες”; Ή και για τους ποδοσφαιριστές; Σας θυμίζουμε παίκτες που είχαν “τραβήγματα” με τη δικαιοσύνη και είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης εις βάρος τους… Αλλά και για ποιο λόγο είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και τελικά είχαν… άσχημα ξεμπερδέματα.

Άνταμ Τζόνσον, ο παιδόφιλος!

adamjonshon

Οι ερωτικές του… ανωμαλίες έστειλαν τον Άνταμ Τζόνσον για 6 χρόνια στη φυλάκη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ  καταδικάστηκε για τις περιπτύξεις που είχε με μία 15χρονη θαυμάστριά του και όπως είχε πει ο δικαστής, Τζόναθαν Ρόουζ: “Αυτή είναι η πρώτη σου ποινή φυλάκισης και το φταίξιμο είναι μόνο δικό σου”. Ο Τζόνσον που έχει αγωνιστεί και σε Μάντσεστερ Σίτι, Μίντλεσμπρο, Λιντς και Γουότφορντ, είχε ανταλλάξει πάνω από 800 μηνύματα σε whats app & snapchat. Όπως είχε πει ο δικαστής: “Συνέχισες να την παρενοχλείς και ήθελες να μην πει σε κανέναν ότι είχατε επικοινωνία. Της ζήτησες να σε συναντήσει σε ένα απομονωμένο μέρος ώστε να μη σε δει κανείς μαζί της”. Πάντως, ο Τζόνσον την παρενοχλούσε και όταν γεννήθηκε η κόρη του και μετά από λίγο καιρό συνελήφθη. Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2016.

Βιασμός 12χρονης – Φυλακή για 6 παίκτες

Κάτι το οποίο δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους είχε πραγματοποιηθεί από 6 ποδοσφαιριστές της Ρέντινγκ που έπαιζαν στις ακαδημίες της ομάδας… Συγκεκριμένα, είχαν βιάσει μία 12χρονη κοπέλα και έτσι όλοι τους οδηγήθηκαν στη φυλακή. Πρόκειται για τους Κόρντεϊ Άμος (19 ετών), Άσλεϊ Τσαρλς (20 ετών), Ντενίς Ντε Σόουζα (18 ετών), Τζέισον Ντάουνς (20 ετών), Τζέιβον Έντουαρντς (19 ετών) και Λουκ Φαρούγκια (21 ετών). Οι παραπάνω είχαν κατηγορηθεί για βιασμό σε πάρκο της περιοχής του Ρέντινγκ! Αυτό το συμβάν είχε γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2010.

Ντάνουτ Λούπου, εγκέφαλος σπείρας

λουπου

Το καλοκαίρι του 1990 ήρθε στον Παναθηναϊκό από την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο Ρουμάνος είχε γίνει πρώτο θέμα στα κανάλια στις 20/02/1991, όταν κατηγορήθηκε για εγκέφαλος σπείρας διαρρηκτών. Σε αυτή συμμετείχαν και Έλληνες, έχοντας όλοι τους λατρεία σε γούνες και στεροφωνικά. Ο ίδιος έλεγε ότι θέλει να πληρώσει για να βγει, αλλά πέρασε στο κελί περίπου για 3 μήνες.

Λουκ Μακόρμικ, θάνατος 2 μικρών παιδιών

LukeMcCormick

Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε θανατηφόρο ατύχημα με θάνατους 2 μικρών παιδιών. Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκισης. Βγήκε μετά από 4 έτη και συνέχισε την καριέρα του, παίζοντας μεταξύ άλλων σε Όξφορντ και Πλίμουθ, όντας στην τελευταία και αρχηγός.

Αμαέκι Ότιτζι, ο… έμπορος που πέθανε από πυρά

οτιτζι

Τον θυμόμαστε από Παναχαϊκή και Ιωνικό. Τον Αύγουστο του 1993, όμως, τον θυμόμαστε και από τα δελτία ειδήσεων όταν ήταν πρώτο θέμα. Είχε συλληφθεί για 27 γραμμάρια ινδικής κάνναβης και έτσι είχε προφυλακιστεί. Ωστόσο, βγήκαν στη φόρα κι άλλα στη συνέχεια, όταν μαζί με άλλους 9 Αφρικανούς είχαν φτιάξει “ομάδα” και είχαν βρεθεί στην κατοχή τους 545 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένες σε σακούλες. Μετά τον Ιωνικό συνέχισε την καριέρα του στη Γερμανία και σε ομάδες Γ’ κατηγορίας μέχρι το 2003. Τα Χριστούγεννα του 2004 σκοτώθηκε από ανταλλαγή πυροβολισμών σε συμπλοκή αντιπάλων συμμοριών στην Κολομβία!

Λι Χιουζ, προκάλεσε δυστύχημα

λιχιουζ

Ο άσος της Γουέστ Μπρομ τη χρονιά 2004 καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης, καθώς είχε προκαλέσει θανατηφόρο δυστύχημα. Μετά από τρία χρόνια βγήκε και συνέχισε την καριέρα του στην Όλνταμ, όταν την πρώτη χρονιά αποφυλάκισής του είχε σκοράρει 25 τέρματα.

Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι, ο… επικίνδυνος

σιμπνιεφσκι

Πέρασε από Ελλάδα και συγκεκριμένα από Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Καβάλα. Αλλά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο, το 2006 είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές της Σουηδίας. Αρχικά, πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, αλλά αφέθηκε. Όμως τα χειρότερα δεν είναι αυτά. Στην Πολωνία καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας του και επίθεση σε αστυνομικό! Για 13 μήνες μπήκε στη φυλακή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος…

Οι… στημένοι!

Τρεις παίκτες της εθνικής Νεπάλ είχαν συλληφθεί για στημένους αγώνες το 2015. Η κατηγορία προς αυτούς είναι ότι υπήρχε οργάνωση που δρούσε με στόχο την τροποποίηση των αποτελεσμάτων προς όφελος του παράνομου στοιχήματος. Αυτοί που “μπλέχτηκαν” και πέρασαν της… φυλακής τα σίδερα, ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Σάγκαρ Τάπα, ο δεύτερος αρχηγός, Σάντι Ράι και ο τερματοφύλακας Ρίτες Τάπα. Επίσης και οι πρώην διεθνείς Μπίκας Σινγκ και Ανγιάν είδαν τις χειροπέδες πάνω τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή