Ποιο ταλέντο του Κριστιάνο έχει εντυπωσιάσει τον Μίλερ

646
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Τέθηκαν αντίπαλοι στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2016-17, ωστόσο μόνο ο ένας βγήκε κερδισμένος. Ο Τόμας Μίλερ δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το να σκοράρει 5 γκολ σε 2 ματς και να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μεγάλη πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο, τον οποίο χαρακτήρισε “φαινόμενο”, αφού “είναι πραγματικά απίστευτο να σκοράρει τόσα πολλά γκολ κάθε χρόνο. Έχει τεράστιες φυσικές και τεχνικές ικανότητες”. Ο Ρονάλντο πραγματικά είναι μηχανή των γκολ, αφού με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει τα 400 γκολ!

Αυτό όμως που έχει εντυπωσιάσει πραγματικά τον Μίλερ όσον αφορά τον Κριστιάνο, είναι η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι. Όπως αναφέρει: “Μπορεί να το ξεχνάμε πολλές φορές, αλλά έχει τρομερή έφεση στις κεφαλιές. Έχει εξαιρετική τεχνική, όμως σκοράρει συχνά και με το κεφάλι”.

Πάντως, ο Γερμανός έκλεισε τις δηλώσεις του με το συμπέρασμα ότι “ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους άλλους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή