Ούτε Μέσι ούτε Ρονάλντο για τον Ανρί…

1661
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Το δίπολο Μέσι-Ρονάλντο έχει διχάσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Οι μισοί θεωρούν ότι ο Αργεντινός είναι άξιος συνεχιστής του Ντιέγκο Μαραντόνα και ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ενώ οι άλλοι μισοί πιστεύουν ότι ο Πορτογάλος είναι ό,τι πληρέστερο έχουμε δει ποτέ…

Όλα αυτά αφήνουν παγερά αδιάφορο τον Τιερί Ανρί, έναν από τους μεγαλύτερους σέντερ φορ που έχουν περάσει. O Γάλλος πάλαι ποτέ επιθετικός της Άρσεναλ, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, έπλεξε το εγκώμιο του Τόμας Μίλερ και τον σύγκρινε ευθαρσώς με τους Μέσι και Ρονάλντο!

thomas-muller-soccer-world-cup-argentina-vs-germany-590x900

“Κολπάκια και ντριμπλίτσες, δεν είναι αυτό το παιχνίδι. Ποδόσφαιρο είναι αυτό που κάνει ο Μίλερ. Αν είχα γιο, θα του έλεγα να κοιτάει να γίνει σαν τον Τόμας. Αυτά που κάνουν οι Μέσι, Ρονάλντο είναι… φοβερά. Μην προσπαθείτε να τους αντιγράψετε. Μπορείτε να μιμηθείτε τον Ριμπερί και τον Μίλερ”, είπε τότε ο Ανρί και συνέχισε τους ύμνους για τον Γερμανό επιθετικό.

“Αμύνεται, πασάρει, τρέχει, μαρκάρει, σκοράρει. Δεν είναι φαντεζί παίκτης, αλλά όταν πρέπει να τελειώσει τη φάση, θα το κάνει”.

bv-rnw7iiaedllx

Οπωσδήποτε αυτά τα λόγια βαραίνουν πολύ όταν βγαίνουν από τα χείλη ενός καταξιωμένου παίκτη, που έγραψε τη δική του ιστορία στο άθλημα. Και είναι και ένα μάθημα ζωής για τα μικρά παιδιά, ότι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές δεν είναι μόνο ο Μέσι και ο Ρονάλντο, αλλά και παίκτες λιγότερο… προικισμένοι!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή