Όταν καταλαβαίνεις ότι ο Λεβαντόφσκι γίνεται 2ο όνομα

182

Τα τελευταία χρόνια στην Γερμανία υπάρχει μόνο ένα όνομα αναφορικά με το σκοράρισμα. Ο Λεβαντόφσκι. Από την Ντόρτμουντ, πήγε στην Μπάγερν και με την ομάδα του Μονάχου πρωταγωνιστεί. Όμως, τον τελευταίο καιρό ο Ομπαμεγιάνγκ έρχεται να τον ξεπεράσει.

Ουσιαστικά, είναι ο αντικαταστάτης του “Λέβα” στην Ντόρτμουντ. Στον αγώνα με την Χέρτα σκόραρε ακόμα ένα τέρμα και έφτασε τα 6 φέτος συνολικά. Όμως, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι τα πόσα γκολ έχει φτάσει στα τελευταία 61 ματς.

Ο Ομπαμεγιάνγκ λοιπόν, έχει σκοράρει 51 τέρματα, ενώ παράλληλα έχει δώσει και 15 ασίστ. Αδιαμφισβήτητα είναι το πιο “χοτ” όνομα αυτή τη στιγμή στην Γερμανία, όσον αφορά το γκολ. Και πολλοί είναι αυτοί που αρχίζουν να τον θεωρούν καλύτερο του Λεβαντόφσκι.

obamegiangk-kostos

Αναφορικά με την αξία του, ο Ομπαμεγιάνγκ έχει αρχίζει και ανεβαίνει και αυτή τη στιγμή κοστίζει περίπου 39 εκατ. ευρώ, ενώ ο “Λέβα” είναι στα 63. Επίσης πέρσι αναδείχτηκε ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής. Όλοι αυτοί οι λόγοι κάνουν αρκετό κόσμο να συγκρίνουν τον Λεβαντόφσκι με τον 27χρονο άσο από την Γκαμπόν και να τον θεωρούν ακόμα και καλύτερο.

obameyanh

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή