Όταν οι Θεούληδες “χούλιγκαν” έκαναν το σέλινο ποινικό αδίκημα

678

Πρόκειται για μία από τις πιο περίεργες ιστορίες που θα έχετε διαβάσει (όσοι δεν την γνωρίζετε). Δεν θα αναφερθούμε στον χουλιγκανισμό της Αγγλίας, αλλά στους οπαδούς της Τσέλσι, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο ποινικό αδίκημα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των “μπλε” ανέκαθεν κουβαλούσαν Σέλινο μαζί τους και το πετούσαν σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Αλλά τα περιστατικά ήταν ελάχιστα και κανείς δεν είχε δώσει σημασία.

Όμως, το 2007, ένας μεγάλος όγκος οπαδών άρχισε να πετάει στο γήπεδο σέλινο και αυτό στάθηκε αφορμή για νέα μέτρα, αφού όλο αυτό είχε αρχίσει να ενοχλεί.

Όπως είχε γράψει και μία αγγλική εφημερίδα: “Οι οπαδοί της Τσέλσι, συνηθίζουν να κουβαλάνε μαζί τους σέλινο, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι από εδώ και πέρα, όποιος συλληφθεί με ποσότητα πάνω του, τότε θα έχει ποινή και θα γραφτεί στο ποινικό του μητρώο. Το σέλινο πλέον, είναι ποινικό αδίκημα”. Και, όντως, πλέον κάποιος οπαδός μπορεί να συλληφθεί γι’ αυτό το λόγο.

… Ο Φάμπρεγκας, όταν είδε τους οπαδούς της Τσέλσι να τους πετούν σέλινο

115423

… Μάλιστα έχουν και ένα τραγούδι που το φωνάζουν για να “πικάρουν” τους αντιπάλους όπως είχαν κάνει και στην ομάδα της Στόουκ

… Και όταν πανηγυρίζουν οι οπαδοί της Τσέλσι συνηθίζουν να το έχουν μαζί τους

celery-celery

… Και το πετάνε στο δρόμο

celery-remains

… Άντρες ή γυναίκες

chelsea-fc-supporter-holding-celery-cywj25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή