Ο τρελός οπαδός της Έβερτον ζει τα 12 καλύτερα λεπτά

726

Ήταν αρχές Νοεμβρίου και ο πιο «τρελός» οπαδός της Έβερτον, που τον έλεγαν Τζον, πάει στο γήπεδο με πολλά νεύρα. Η ομάδα του, βρισκόταν σε κακή κατάσταση, αφού ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο προπονητής, επίσης, έδιωξε τον Μιραλάς από την προπόνηση και το κλίμα ήταν στραβό εκείνες τις ημέρες. Ο οπαδός της Έβερτον, ήταν ξενερωμένος, αλλά πήγε στο γήπεδο μπας και δει μία άσπρη μέρα. Και τελικά, είδε το καλύτερο ματς της ζωής του.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε γκολ. Το παιχνίδι φαινότανε ότι θα πάει χαλαρά και το θέαμα θα είναι ελάχιστο, έως μηδαμινό. Όμως, στο δεύτερο μέρος η Γούοτφορντ μπαίνει φορτσάτη. 0-1 με τον Ριτσάρλισον και 0-2 με τον Καμπασέλε στο μέχρι το 64’. Παγωμένοι όλοι και στο Γούντισον Παρκ βούβα. Ο πιο τρελός οπαδός της Έβερτον, ο Τζον, κοιτάζει άναυδος. Και δεν ελπίζει, αφού λέει «ο κατήφορος δεν έχει σταματημό». Όμως, ο Νιασέ στο 67’ δίνει ελπίδες και Κάλβερτ στο 74 ισοφαρίζει. Τρελό παιχνίδι. Αγγλικό και όμως αληθινό. Και ο χρόνος περνάει. Πηγαίνει στο 90’ και ο διαιτητής δίνει 12 λεπτά καθυστερήσεις! Τι θα μπορούσε να συμβεί σε 12 λεπτά; Ο Τζον, συμβιβάζεται με την ισοπαλία. Όμως, στο 91’ γίνεται η ανατροπή με πέναλτι του Μπέινς.

Τα χαμόγελα είναι φανερά. Ο τρελός οπαδός λέει «επιτέλους νικήσαμε», όμως, στο 110’, η Έβερτον κάνει πέναλτι. Και εκεί, ο Τζον, λέει: «Πάλι τα ίδια. Δεν μπορεί να νικήσει αυτή η ομάδα», όμως το πέναλτι χάνεται και ο Τζον φωνάζει: «Τι ματς Θεέ μου»; Σίγουρα, ο Τζον δεν θα ξεχάσει ποτέ του αυτό το παιχνίδι. Και ίσως, δεν θα είχε την ευκαιρία να το δει πουθενά αλλού, εκτός από ένα γήπεδο στην  Αγγλία. Απλά έτυχε να βρίσκεται στο «Γούντισον Παρκ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή