“Ο Τότι έδινε 1 εκατ. ευρώ για εμένα”

1623

Από την στιγμή που ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποχωρεί από την Ρόμα, άρχισαν να βγαίνουν ιστορίες προς τα έξω γι’ αυτόν. Αναφερόμαστε στον Φρατσέσκο, ο οποίος έπαιζε στην ομάδα της Ρώμης για παραπάνω από 25 έτη. Και όπως καταλαβαίνεις, οι ιστορίες είναι πολλές. Πάρα πολλές.

Και ο Άντριαν Μούτου, μοιράστηκε μία απ’ αυτές. Μία παλιά ιστορία, από όταν ήταν παίκτης της Φιορεντίνα. Όταν τον είχε πάρει τηλέφωνο ο “καπιτάνο” και του είπε ότι δίνει 1 εκατ. ευρώ για να τον κάνει συμπαίκτη του.

“Αποσύρεται ένα από τα είδωλά μου, ένα από τα καλύτερα “10άρια” στον κόσμο, ένας που σημάδεψε την παιδική μου ηλικία όχι μόνο με την κλάση και το στιλ του αλλά κυρίως με τα εκπληκτικά γκολ του. Φράντσε, ήταν τιμή να παίζω εναντίον σου, και επίσης να βλέπω και να θαυμάζω το παιχνίδι σου. Ουδείς μπορεί να σου πει τίποτα ως παίκτη και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και ως άνθρωπο.

Πάνω από όλα όμως θέλω να σας διηγηθώ ένα περιστατικό που θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Θυμάστε το καλοκαίρι που ήταν να φύγω και να πάω να παίξω στην Ρόμα, ναι; Μία από εκείνες τις ημέρες (ήμουν στην προετοιμασία με την Φιορεντίνα) με κάλεσε ο Φραντσέσκο και μου είπε . Έλα και εγώ θα κόψω ένα εκατομμύριο από το μισθό μου και το δίνω στην Φιορεντίνα μόνο και μόνο για να φτιάξω δίδυμο στην επίθεση μαζί σου, εδώ στη Ρόμα. Θέλεις να έρθεις;

Για να είμαι ειλικρινής εκείνη τη στιγμή δεν είπα όχι.  Αντιλαμβάνεστε, ο Τότι μου ζητάει ένα τέτοιοα πράγμα; Αφού το σκέφτηκα πάρα πολύ, έχοντας νιώσει την αγάπη των οπαδών της Φιορεντίνα και μιλώντας με τον Πραντέλι (που είπε: “Αν φύγει ο Μούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου”) αποφάσισαν να απορρίψω την προσφορά του, όμως η εκτίμησή μου μεγάλωσε απέναντι σε έναν μεγάλο άνδρα, τον Φραντσέσκο Τότι!!!Δυστυχώς ο χρόνος βγαίνει πάντα νικητής ακόμα και απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους μονομάχους της Ρώμης…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή