Ο ποδοσφαιριστής που έγινε… ροκ σταρ!

1345
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Τον θυμάστε τον Ντάνι Οσβάλντο; Ο Ιταλοαργεντινός στράικερ έπαιξε πολλά χρόνια στη Serie A σε πολλές ομάδες, πριν πάει στη Σαουθάμπτον το 2013. Ο Οσβάλντο τιμωρήθηκε από τους “Άγιους” για δύο εβδομάδες μετά από ένα περιστατικό με τον Χοσέ Φόντε τον Γενάρη του 2014, κάτι που σηματοδότησε το τέλος της καριέρας του στην Αγγλία.

Dani-Osvaldo

Ο επιθετικός μετακόμισε τότε στην Πόρτο, μετά από προτάσεις δανεισμού σε Γιουβέντους, Ίντερ και Μπόκα Τζούνιορς, πριν μεταγραφεί στην Μπόκα με κανονική μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2016. Ούτε εκεί, όμως, κατάφερε να στεριώσει… Το συμβόλαιο του Οσβάλντο λύθηκε τον Μάιο μετά από καυγά με τον προπονητή, Γκιγέρμο Μπάρος Σκελότο, αφού πιάστηκε να καπνίζει στα αποδυτήρια.

COPENHAGEN, DENMARK - OCTOBER 11:  Pablo Daniel Osvaldo of Italy celebrates after scoring the opening goal of the FIFA 2014 World Cup qualifier between Denmark and Italy on October 11, 2013 in Copenhagen, Denmark.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Και μετά τι; Ο 30χρονος άσος είχε προτάσεις, με αποκορύφωμα αυτήν της Κιέβο με 1,25 εκατ. λίρες τον χρόνο, ωστόσο αρνήθηκε για να ακολουθήσει καριέρα ροκ σταρ!!

Cad3gftW4AAg0lX

Ο Οσβάλντο πλέον αποτελεί πρόβλημα της… μουσικής, μια και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του και να παρατήσει το ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ καλός επιθετικός, με χρόνια καριέρας και σπουδαία γκολ στο ενεργητικό του, ωστόσο ο προβληματικός και ασταθής χαρακτήρας του αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα του και δεν τον άφησε ποτέ να κάνει μεγάλα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι στον χώρο της μουσικής θα βρει αυτό που έψαχνε…

maxresdefault

Δείτε σε βίντεο 10 από τα καλύτερα γκολ του…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή