Ο ιδανικός αντι-Ινιέστα για τον Μέσι

2196
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η καλοκαιρινή περίοδος δεν αργεί να έρθει και από τώρα έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια για τις κινήσεις των ομάδων. Ένα από αυτά θέλει τον Λιονέλ Μέσι να έχει συζητήσει με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για ενδεχόμενη αγορά ενός ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, αλλά τώρα αγωνίζεται σε άλλο πρωτάθλημα, και δη στην Μπουντεσλίγκα.

Ο λόγος γίνεται για τον Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ισπανός πέρασε εννιά χρόνια στη “Μασία”, την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, παίζοντας τόσο στην β’ ομάδα όσο και στην πρώτη. Το 2013 αποχώρησε προκειμένου να ακολουθήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα και πάει για το τέταρτο… Μπορεί να έφυγε ο Καταλανός από τον πάγκο των Βαυαρών, αλλά ο Τιάγκο παραμένει και αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι.

Το σκεπτικό του Μέσι έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αντρές Ινιέστα θα κρεμάσει τα παπούτσια του και η ομάδα του χρειάζεται έναν αντικαταστάτη που να γνωρίζει τις ανάγκες και τη νοοτροπία της Μπάρτσα. Ο Αλκάνταρα είναι ιδανικός, καθώς έχει αγωνιστεί για χρόνια στη Βαρκελώνη και αποτελεί προϊόν της ακαδημίας. Εκτός των άλλων, για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε ο Αργεντινός σκέφτηκε και πονηρά, θέλοντας έναν παίκτη που μπορεί να πάει στη μισητή αντίπαλο και να κάνει τη διαφορά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή