Ο δυσκολότερος αντίπαλος του Ράιαν Γκιγκς

644
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Κανείς δεν έχει καταφέρει να σηκώσει τόσες φορές τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ όσες αυτός. Ο Ράιαν Γκιγκς έχει στεφθεί 13 φορές πρωταθλητής Αγγλίας, κάτι ασύλληπτο αν το σκεφτεί κανείς. Στα ντουζένια του υπήρξε ασταμάτητος και ήταν εφιάλτης για κάθε αμυντικό που επρόκειτο να τον αντιμετωπίσει.

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιον θεωρεί ο Ουαλός τον πιο δύσκολο αντίπαλο που συνάντησε στην τεράστια καριέρα του; Ποιος αμυντικός τον δυσκόλεψε περισσότερο και ποιον σέβεται απεριόριστα; Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο 43χρονος πρώην άσος κατονόμασε χωρίς να διστάσει ένα όνομα: Χαβιέρ Ζανέτι!

hd-javier-zanetti-wallpapers

“Ο πιο σκληρός αμυντικός που αντιμετώπισα ποτέ ήταν ο Χαβιέρ Ζανέτι, ο Αργεντινός φουλ μπακ που αγωνιζόταν στην Ίντερ”, δήλωσε ο Γκιγκς, παρότι με τον Ζανέτι έχουν τεθεί αντίπαλοι μόλις τρεις φορές. Αρχικά συναντήθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999, τη χρονιά που η Γιουνάιτεντ κατέκτησε την κούπα. Η επόμενη φορά ήταν το 2009, για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους δύο παίκτες να τρέφουν σεβασμό και εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Δεν είναι τυχαίο ότι μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα θαυμάζει και εκτιμά τον Ζανέτι. Άλλωστε τους δύο παίκτες συνδέει ένα κοινό στοιχείο: αφιέρωσαν την καριέρα τους σε μόνο μία ομάδα, στην οποία αφοσιώθηκαν και την οποία υπηρέτησαν με πίστη για πολλά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή