Ο Μπέκαμ με φανέλα της Μπαρτσελόνα!

614

Ούτε ο ίδιος δεν θα το είχε καν σαν σκέψη στο μυαλό του, το μακρινό 1992. Ακούστε πως έχει η ιστορία μας… Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μόλις είχε προωθηθεί στην αντρική ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά τις έξοχες εμφανίσεις του με την ομάδα των Νέων πήρε… προαγωγή για τους «μεγάλους» όπου και έμεινε για δύο χρόνια πριν δοθεί δανεικός στην Πρέστον για να… ψηθεί.

_92915150_becksbaby

Το καλοκαίρι του 1992 λοιπόν, περιχαρής για τον προβιβασμό στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πήγε διακοπές στη Μάλτα με τους συμπαίκτες του. Τον Κρις Κάσπερ, τον Μπεν Θόρνλεϊ και τον Γκάρι Νέβιλ. Ίσα που τους αναγνώριζαν τότε ποιοι είναι και τι κάνουν. Ούτε τους ίδιους δεν τους ένοιαζε καλά-καλά για την εικόνα που θα παρουσίαζαν.

Νεαροί και φίλαθλοι του ποδοσφαίρου λοιπόν θαύμαζαν την καλύτερη ομάδα εκείνης της εποχής. Την Μπαρτσελόνα η οποία είχε σηκώσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1992 απέναντι στη Σαουθάμπντον σε αγγλικό έδαφος μάλιστα. Στο Γουέμπλεϊ. Έτσι λοιπόν ο Μπέκαμ, ίσως και θαυμαστής του Στόιτσκοφ, παρότι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε τις διακοπές του στη Μάλτα φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

_92915156_becksbarca

Και επειδή ο χρόνος και η μοίρα παίζουν πολλά παιχνίδια, 15 χρόνια μετά από αυτό το φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σήκωσε το ισπανικό πρωτάθλημα με τη μισητή (για την Μπαρτσελόνα) Ρεάλ Μαδρίτης. Το ακόμα πιο οξύμωρο της… φωτογραφίας είναι πως ο Μπέκαμ έχει σκοράρει ή έχει δώσει ασίστ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τόσο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ όσο και με τους LΑ Γκάλαξι σε φιλικό αγώνα. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή