Να είσαι συμπαίκτης και με τον Μέσι, και με τον Ρονάλντο

905
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Είναι οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές  στον κόσμο και το να τους έχεις συμπαίκτες είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Είναι τυχεροί όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί τους και πόσω μάλλον όσοι έχουν συνυπάρξει και με τους δύο. Πάμε να δούμε τους πιο αναγνωρίσιμους συμπαίκτες Μέσι και Ρονάλντο.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΙΓΚΟΥΑΪΝ

Ο Αργεντινός έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει παίξει με τον Κριστιάνο 143 φορές. Όντας διεθνής με την “αλμπισελέστε”, έχει συνεργαστεί (και συνεργάζεται ακόμα) με τον Μέσι πάνω από 55 ματς…

ΚΑΡΛΟΣ ΤΕΒΕΖ

Έχοντας φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο “Απάτσι” έχει παίξει μαζί με τον Ρονάλντο σε 80 ματς, κατακτώντας και δύο φορές σερί την Πρέμιερ Λιγκ. Με τον Λίο έχουν συνεργαστεί φυσικά στην εθνική Αργεντινής (46 παιχνίδια).

ΑΝΧΕΛ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

Άλλος ένας Αργεντινός που συνυπάρχει με τον Μέσι στην Εθνική, ενώ με τον Πορτογάλο έκαναν… όργια για 4 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ

Πριν πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και γίνει… κολλητός του Μέσι, ο Καταλανός στόπερ πρόλαβε και έπαιξε 15 φορές συμπαίκτης με τον Κριστιάνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΝΤΡΕ ΓΚΟΜΕΖ

Ο συμπατριώτης του Ρονάλντο έχει κληθεί 17 φορές να φορέσει το εθνόσημο, παρέα με τον CR7. Tώρα απολαμβάνει τα προνόμια του να είσαι συμπαίκτης του Μέσι στην Μπάρτσα…

ΝΤΕΚΟ

Ο μεγάλος Πορτογάλος μάγος έχει συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ σε 79 παιχνίδια, ενώ τον πρόλαβε και ο Κριστιάνο για να παίξουν μαζί 57 φορές στην εθνική Πορτογαλίας.

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΧΑΪΝΤΣΕ

Ο σκληροτράχηλος πρώην μπακ έχει φορέσει την ίδια φανέλα, αυτήν της Γιουνάιτεντ, με τον Ρονάλντο σε 75 ματς, ενώ συνυπήρξε και με τον Μέσι στην εθνική Αργεντινής από το 2006 έως το 2010.

ΧΕΝΡΙΚ ΛΑΡΣΟΝ

Ο Σουηδός έπαιξε το 2007 στη Γιουνάιτεντ και παρέα με τον Κριστιάνο για 11 ματς. Έναν χρόνο πριν αγωνίστηκε με τον Μέσι σε 9 παιχνίδια. Στο… τσακ τους πρόλαβε δηλαδή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή