Μόνο γι’ αυτή την ομάδα θα επέστρεφε στην Αγγλία ο Μπαλοτέλι

1650

Οι αναμνήσεις από την Αγγλία και την Premier league για τον Μάριο Μπαλοτέλι είναι διφορούμενες. Αφενός έχει να σκέφτεται με νοσταλγία τη Μάντσεστερ Σίτι με την οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2012, από την άλλη, δεν θέλει ούτε να ακούει για τη Λίβερπουλ την οποία έχει χαρακτηρίσει ως «ένα μεγάλο λάθος. Δεν μου άρεσε καθόλου το κλαμπ», έχοντας το 2014-15 μόλις ένα γκολ με τους «κόκκινους στην Premier league.

balotelli-liverpool

Αυτό -το λάθος- όχι απλά φρόντισε να το επιβεβαιώσει ξανά ο Σούπερ Μάριο λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ μα ποτέ να αγωνιστεί ξανά για τη Λίβερπουλ, αλλά τόνισε παράλληλα πως η επιθυμία του για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ακόμα δυνατή, ενώ κατονόμασε τον 2ο αγαπημένο του σύλλογο στην Αγγλία, ξαφνιάζοντας αρκετούς…

article-2143724-131268ac000005dc-618_964x648

«Αν γυρίσω ποτέ στην Αγγλία τότε σίγουρα δεν θα πάω στη Λίβερπουλ. Ένιωθα πολύ άσχημα στη Λίβερπουλ. Οι οπαδοί ήταν εντάξει, αλλά δεν θα επέστρεφα ποτέ. Η πρώτη που θα σκεφτόμουν είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η δεύτερη αγαπημένη μου είναι… η Άρσεναλ. Απλά μου άρεσε πάντα».

mario-balotelli-ac-milan_3387886

Ο Μπαλοτέλι ρωτήθηκε και για τις πρώην της Ιταλίας λέγοντας πως «ήμουν ανέκαθεν οπαδός της Μίλαν, ακόμα και αφού έπαιξα για την Ίντερ. Ποτέ μη λες ποτέ αλλά η Ίντερ είναι πολύ πολύπλοκη. Αν επέστρεφα στην Ιταλία θα σκεφτόμουν τη Μίλαν».

skysports-mario-balotelli-roberto-mancini-balotelli_3807838

Ο Μπαλοτέλι μίλησε και για τον… αγαπημένο του προπονητή διαλέγοντας τον «Μαντσίνι. Ο Ρομπέρτο ήταν σπέσιαλ για μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή