Μία βόλτα του Ραούλ στο μπαρ της Μαδρίτης

3497

Τα χρόνια έχουν περάσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει ακατάπαυστα και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αλλά ο «μύθος» της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ο Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο. Ο άνθρωπος που φόρεσε την φανέλα της «βασίλισσας» 741 φορές και σκόραρε 323 φορές. Αριθμοί ασύλληπτοι που δείχνουν την αφοσίωση ενός ποδοσφαιριστή και την εμπιστοσύνη της ομάδας. Ο Ραούλ, μεγάλωσε στην Μαδρίτη και από… παιδάκι έπαιζε στην Ρεάλ. Έχει περάσει απ’ όλες τις ομάδες. Από την Ρεάλ Γ’, την Ρεάλ Β’, μέχρι που έγινε ο μεγάλος αρχηγός και ο «μύθος» της «βασίλισσας». Κατακτώντας τα πάντα μαζί της. Σκοράροντας δεκάδες γκολ, τα οποία τα πανηγύριζε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Φιλώντας το δάχτυλο του, που είχε την βέρα του. Έναν πανηγυρισμό που τον έκανε… μόδα. Που τον υιοθέτησαν κι άλλοι έπειτα απ’ αυτόν.

Και αυτός ο πανηγυρισμός έχει μία όμορφη ιστορία. Μία «αντρική» ιστορία.

«Φίλε, πάμε για ποτό στο μπαράκι;», λέει ο Ραούλ κι παίρνει το αυτοκίνητο του και βγαίνει έξω. Πηγαίνει στο μπαρ της Μαδρίτης.

Εκεί βλέπει την Μάμεν Σανθ. Ο Ραούλ ήταν ήδη γνωστός και η Σανθ, ήταν σερβιτόρα και πρώην Μις Μαδρίτης (μοντέλο). Όμως, επειδή έπρεπε να δουλέψει, σέρβιρε σε ένα μπαρ της πόλης, όπου σύχναζαν παίκτες της Ρεάλ… Όμορφη, εντυπωσιακή.

Ο Ραούλ, πήγαινε εκεί με συμπαίκτες του: «Μου αρέσει αυτή η γυναίκα», λέει στην παρέα και αυτό το «μου αρέσει», έγινε ολόκληρη η ζωή του.

Γρήγορα έγιναν ζευγάρι οι δυο τους και πλέον είναι παντρεμένος από το 1999 μαζί της, έχει οικογένεια, έχει φτιάξει έναν πανηγυρισμό για «πάρτη» της και έχει πέντε παιδιά. Τον Χόρχε, τον Ούγκο, τους δίδυμους Ματέο και Έκτορ και την Μαρία.

Και σχεδόν όλα τα γκολ της καριέρας του, σημαντικά και… ασήμαντα, τα αφιέρωνε σε αυτήν την γυναίκα. Κατακτώντας στην καριέρα του με τη Ρεάλ τρία Champions League (1998, 2000, 2002), δύο Διηπειρωτικά (1998, 2002), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2002), έξι πρωταθλήματα Ισπανίας (1995, 1997, 2001, 2003, 2007, 2008) και τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας (1997, 2001, 2003, 2008), ενώ αναδείχθηκε πολλές φορές πρώτος σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή