Μία μαγική στιγμή γηπεδικής αλληλεγγύης

94

Η Κοπεγχάγη επικράτησε με 3-1 της Μπρόντμπι στον τελικό Κυπέλλου Δανίας και οι πανηγυρισμοί των παικτών και των οπαδών ήταν ασταμάτητοι.

Οι παίκτες πήραν το Κύπελλο και όπως είναι λογικό πήγαν στην εξέδρα να το πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς που είχαν μείνει στην εξέδρα.

Σε κάποια στιγμή, ένας ποδοσφαιριστής της Κοπεγχάγης πήρε το τρόπαιο και πήγε στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Έτσι, έβγαλε το μετάλλιο του και τους έδωσε και την κούπα για να τους δείξει την αναγνώρισή του.

Όλοι ξεκίνησαν να φωνάζουν “οοοο” για τα κλασικά “όλε” με το Κύπελλο, αλλά ένας οπαδός τους σταματάει και αρχίζει να δείχνει με το χέρι του το βάθος της κερκίδας.

Παίρνει λοιπόν το Κύπελλο και αρχίζει να πηγαίνει στο βάθος, με τους περισσότερους να μην έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Όμως, όταν είδαν, πολλοί δάκρυσαν.

Γιατί ο οπαδός που είχε το Κύπελλο πήγε σε έναν οπαδό με προβλήματα όρασης και αναπηρικό καροτσάκι, θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη χαρά μαζί του. Έτσι, τα “όλε” ξεκίνησαν από αυτόν τον οπαδό, με την Κοπεγχάγη να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικής αλληλεγγύης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή