Λυπάται ο Μπέργκ, χαίρεται ο Παναθηναϊκός!

77

Η πορεία της Σουηδίας και του Μάρκους Μπεργκ, δεν «χάλασε» τον Παναθηναϊκό που έχει και κάποιους λόγους για να… χαμογελάει!


Πιο χαλαροί θα παρακολουθούν από εδώ και πέρα το EURO στη Γαλλία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Και ο λόγος; Ο Μάρκους Μπεργκ. Ο επιθετικός των «πράσινων» βρισκότανε στην αποστολή της Σουηδίας, η οποία ωστόσο αποκλείστηκε από τον όμιλο, αφού κατάφερε να «μαζέψει» μόλις έναν βαθμό (με Ιταλία, Βόρειο Ιρλανδία και Βέλγιο).

Και αυτός ο αποκλεισμός, κατά κάποιο τρόπο… χαροποιεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Για δύο σημαντικούς λόγους:

Νούμερο ένα: Λιγότερα παιχνίδια για τον Μπεργκ, ο οποίος τώρα θα ξεκουραστεί και θα είναι σε καλύτερη κατάσταση όταν θα μπει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νούμερο δύο: Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μπεργκ και να πλαισιώσει την ομάδα δίπλα του και αν ενδεχομένως έκανε ένα καλό τουρνουά, ίσως έφερνε δελεαστικές προτάσεις και ίσως άλλαζαν όλα τα πλάνα.

… 127 ΛΕΠΤΑ

Το EURO δεν ήταν καλό για την Σουηδία, η οποία απέτυχε. Είχε προσδοκίες η «παρέα» του Ιμπραϊμοβιτς, αλλά τελικά κατάφερε να τερματίσει με έναν βαθμό. Κακή ήταν η διοργάνωση και για τον Μπεργκ προσωπικά. Κακά τα ψέματα. Μπορεί ο φορ των «πράσινων» να έπαιξε και στα τρία παιχνίδια, αλλά δεν έβγαλε ούτε ένα ενενηντάλεπτο. Συγκεκριμένα έπαιξε 127 λεπτά στο σύνολο.

… 2 ΤΕΛΙΚΕΣ

Σε καμία των περιπτώσεων ο Μπεργκ δεν πραγματοποίησε τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι βέβαια και εύκολο σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση να κάνεις τα ίδια πράγματα που κάνεις στην Ελλάδα. Αλλά το γεγονός ότι είχε 2 τελικές προσπάθειες σε όλο το τουρνουά, κάτι λέει.

Πάντως, η όλη πορεία της Σουηδίας και κατά συνέπεια του Μπεργκ δεν «χαλάει» τον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέραμε, οι «πράσινοι» θέλουν να πλαισιώσουν την ομάδα γύρω του και ένα καλό τουρνουά ίσως άλλαζε όλα τα πλάνα. Γιατί είναι αλλιώς να κεντρούσε όλα τα βλέμματα και να «έσκαγαν» δελεαστικές προτάσεις που δύσκολα θα έλεγες «όχι»!

… ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ

Για τον Παναθηναϊκό λοιπόν, ίσως βγει σε καλό όλη αυτή η ιστορία. Η ομάδα εμπιστεύεται τον παίκτη και δεν έχει ανάγκη κανένα EURO για να διαπιστώσει την αξία του. Ξέρει καλά ποιος είναι ο Μπεργκ και τι μπορεί να δώσει. Επίσης και ο παίκτης θα θέλει μετά από αυτό το τουρνουά να κάνει μία καλή χρονιά για να «σβήσει» την πικρία που σίγουρα θα του έμεινε.

  • Και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός έχει λόγο να «χαίρεται» και ας λυπάται ο Μπεργκ αυτές τις μέρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή