Το… κοντό τρεχαντήρι που μοιάζει με τον Μακελελέ!

100

Μπορεί ο Βάρντι να ήταν ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ, ο Μαχρέζ να εντυπωσιάσε με τα “κόλπα” του και την τεχνική του, αλλά ο MVP της Λέστερ για πολλούς ήταν άλλος. Ήταν το “μηχανάκι” που είχε στο κέντρο, ο Καντέ!

Αυτό το “κοντό” τρεχαντήρι που στους περισσότερους έφερνε στο μυαλό τον Μακελελέ…

Ο 25χρονος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Τσέλσι και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στους… άλλους μπλε της Αγγλίας, ήταν το κάτι άλλο. Έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα πάντα. Δεν μπορούσες να καταλάβεις αν ήταν το κλασικό 6άρι ή το κλασικό 8άρι γιατί πολύ απλά έπαιζει και τους δύο ρόλους τέλεια.

kantetselsi1

Ο “μικρούλης” της μεσαίας γραμμής της Λέστερ έκοβε, έτρεχε ασταμάτητα και είχε τόση δύναμη που πραγματικά μπορεί να του έλειπε πολύ μπόι, σε έκανε να νιώθεις ότι ήταν ο “άρχοντας” του κέντρου.

Στους περισσότερους έφερνε στο μυαλό τον Κλοντ Μακελελέ. Για πολλούς λόγους και σίγουρα ένας από αυτούς ήταν και η καταγωγή. Αλλά πραγματικά, από τότε που ο Μακελελέ έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης είχα να δω τόσο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Να μην υστερεί πουθενά. Αμυντικά ήταν τέλειος. Επίσης, αν και κοντός δεν υστερούσε στο ψηλό παιχνίδι, ενώ και στο δημιουργικό κομμάτι ήταν εξίσου ικανός, αφού πολλές φορές, αυτός με τον Ντρινκγουότερ έπαιρναν την μπάλα και για πλάκα έφταναν έξω από την περιοχή της αντίπαλης ομάδας, όπου ο Βάρντι συνήθως περίμενε εκεί…

καντερεαλ

Ο Καντέ δεν θα μπορούσε να μην μπει στο “μάτι” των πλουσίων. Και η Ρεάλ είχε ενδιαφερθεί, αλλά και η Τσέλσι και τελικά οι “μπλε” των απέκτησαν… Μπορεί ο Βάρντι να παραμείνει στη Λέστερ ή ο Μαχρέζ ή ο Ντρινκγουότερ, αλλά σίγουρα χωρίς αυτόν τον μικρόσωμο μαύρο που ήταν το “μηχανάκι” του κέντρου, η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα είναι… άλλη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή