Και αν γίνει αυτός ο αγώνας μεταξύ Ντελ Πιέρο και Ντιμπάλα;

263

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή είναι κάτι σαν τον… Ιγκουαίν στη Γιουβέντους. Τι εννοώ; Ότι η παρουσία του, παίζει καθοριστικό ρόλο. Αυτό είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο.

Μπορεί να μην βάζει τόσα γκολ όσα ο Αργεντινός σταρ, αλλά δημιουργεί, απειλεί και κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχει εξαιρετική πάσα και εξαιρετικό φάουλ και εδώ είναι το θέμα μας.

Σε μία συνέντευξη που έδινε, ο Ντιμπάλα μαζί με τον Ντελ Πιέρο, προκλήθηκε από τον πρώην μεγάλο αρχηγό της Γιούβε, να χτυπήσουν φάουλ μεταξύ τους και τέρμα να κάθεται ο Μπουφόν.

Για σκεφτείτε. Διαγωνισμός φάουλ μεταξύ Ντελ Πιέρο και Ντιμπάλα, εναντίον στον Μπουφόν. Φοβερό; Ναι, φοβερό.

Ατίθασος ο μικρός, που δέχτηκε την πρόκληση και έδειξε σίγουρος ότι θα κερδίσει. Ή μήπως δεν είναι ατίθασος, και πολύ απλά έχει εμπιστοσύνη στα… πόδια του;

Και εδώ είναι το θέμα: Ότι ο Ντελ Πιέρο, τον έκανε να αισθανθεί ηγέτης. Για να μπει στη διαδικασία να μπει σε… διαγωνισμό μαζί του, του έδειξε πόσο υπολογίσιμος είναι. Και ειδικά όταν ανέφερε ότι ήθελε τερματοφύλακα τον Μπουφόν, ίσως θέλησε να τον κάνει να αισθανθεί και… μελλοντική σημαία. Δηλαδή, να του δώσει να καταλάβει, ότι μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον όπως οι δύο ζωντανοί θρύλοι της ομάδας.

Πάντως, αν γίνει αυτός ο αγώνας, ως “ρομαντικοί” που είμαστε, θεωρούμε ότι ο Ντέλπιε, θα τον πάρει εύκολο. Ή όχι;

Σας θυμίζουμε τα 10 καλύτερα φάουλ του Ντελ Πιέρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή