Ιταλικός κολοσσός δίνει τρελά λεφτά για τον Μπελότι!

863
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η χρονιά που πραγματοποίησε στη Σέριε Α, απλά… δεν υπάρχει! Ο Αντρέα Μπελότι φορώντας τη φανέλα της Τορίνο κατάφερε να πετύχει 26 γκολ και να αναδειχθεί τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Τζέκο και τον Μέρτενς.

Ο 23χρονος επιθετικός έκλεψε τις εντυπώσεις τη σεζόν που μας πέρασε, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται ποιος είναι και τι… καπνό φουμάρει. Όλα αυτά που έκανε είναι λογικό να έχουν προσελκύσει τον ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων, ειδικά της Ιταλίας, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και το μέλλον είναι μπροστά του.

Ο σύλλογος που έχει εκφράσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπελότι είναι η Μίλαν. Οι “ροσονέρι” έχουν κάνει φοβερή είσοδο στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μέσα σε λίγες μέρες έχουν δώσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ σε προσθήκες. Τώρα θέλουν και τον σέντερ φορ της Τορίνο, για να φτιάξουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Αντρέ Σίλβα.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν, σύμφωνα με το toro.it, αύξησε την προσφορά της από τα 70 εκατ. ευρώ στα 80 και με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το πλάνο της είναι να αποκτήσει τον 23χρονο επιθετικό με δανεισμό που θα στοιχίσει 20 εκατ. ευρώ και το επόμενο καλοκαίρι, η Μίλαν θα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει 60 εκατ. ευρώ για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του, υπολογίζοντας πιθανότατα τα έσοδα από την πιθανή επιστροφή της στο Champions League.

Μεγάλος σύμμαχος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής είναι ο ίδιος ο παίκτης που είναι δηλωμένος οπαδός της Μίλαν και έχει χαρακτηρίσει το πιθανό deal ως «όνειρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή