Είσαι… ψυχάκιας, αλλά σε λατρεύουμε!

410
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Είναι αλαζόνας, υπεροπτικός, ειρωνικός, οξύθυμος, “κωλοπαιδαράς”. Όταν αναφέρεται στον εαυτό του μιλάει στο γ’ ενικό πρόσωπο, αρπάζεται με το παραμικρό, το εγώ του είναι τεράστιο και δεν φέρεται με τον καλύτερο τρόπο στους αντιπάλους του.

Κι όμως, τον αγαπάμε όλοι! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι παικταράς, από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, με απίστευτο ταλέντο και τρομερές ικανότητες. Έχει παίξει σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, όπου πάει κατακτά τίτλους και απολαμβάνει τον σεβασμό όλων.

Ωστόσο, είναι ψυχάκιας, κουβαλάει μεγάλη τρέλα και δεν διστάζει να την εξωτερικεύει με την παραμικρή ευκαιρία. Το χιούμορ του είναι περίεργο, πολλές φορές κάνει και λέει χοντράδες, αλλά δεν τολμά κανείς να τον κατακρίνει. Άλλωστε, μιλάμε για μια τεράστια προσωπικότητα, με ιδιόρρυθμο στυλ και ιδιαίτερη συμπεριφορά. Τόσο απέναντι σε αντιπάλους όσο και στους συμπαίκτες του. Κορυφαία στιγμή κατά τη γνώμη μας, η κλοτσιά που ρίχνει στο κεφάλι του Κασάνο, την ώρα που ο Ιταλός έκανε δηλώσεις στην κάμερα!

Ο Ζλάταν είναι μια θεότητα, μια παρουσία που γουστάρουμε να βλέπουμε και που του συγχωρούμε ό,τι χαζομάρα και να κάνει ή πει. Μάλλον όχι, ο Ζλάταν δεν λέει χαζομάρες. Ό,τι λέει και κάνει ο Ζλάταν είναι σωστό, γιατί απλά είναι ο Ζλάταν. Και το ποδόσφαιρο χωρίς αυτόν θα ήταν (και θα είναι) πολύ φτωχό…

Είσαι ψυχάκιας, αλλά σε λατρεύουμε!

Απολαύστε το βίντεο με όλες τις τρέλες του Σουηδού σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή