Η ξεχωριστή κίνηση του Ράμος με τη φανέλα του Οζίλ!

1314

Με ανυπομονησία αναμένεται η αυτοβιογραφία του Μεσούτ Οζίλ με τίτλο «η μαγεία του παιχνιδιού», αν κρίνουμε από μέρος αποσπάσματος που δημοσίευσε πρόσφατα η Bild και με το οποίο γνωστοποίησε το σοβαρό περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ του Γερμανού σταρ και του τότε προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης Ζοσέ Μουρίνιο, στο ημίχρονο του αγώνα με την Λα Κορούνια το 2012.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μουρίνιο τον είχε προσβάλει άσχημα αποκαλώντας τον δειλό, ειρωνεύοντας τον και προτρέποντας τον να κλάψει σαν μωρό και να πάει στα ντουζ για να λούσει τα μαλλιά του, καθώς δύο πάσες που είχε βγάλει δεν ήταν αρκετές και δεν θυσιάζονταν για την ομάδα, νομίζοντας- όπως είχε πει ο Special One- πως είναι ανώτερος από τους άλλους.

process

Ο Οζίλ είχε αντιδράσει κι αυτός από τη πλευρά του, πετώντας τη φανέλα του στον Πορτογάλο τεχνικό και προτρέποντάς τον να τη φορέσει και να μπει μέσα να παίξει αυτός αν νομίζει ότι όλα αυτά είναι τόσο εύκολα και το όλο σκηνικό εν τέλει, έληξε με τον Οζίλ να ζητάει συγνώμη μετά το τέλος του αγώνα, τόσο στον Μουρίνιο όσο και στον Ράμος που ήταν ο αρχηγός της ομάδας.

Αυτό είναι το περιστατικό που δημοσίευσε η Bild ωστόσο υπάρχει κι άλλο παρασκήνιο από εκείνο το περιστατικό.

Ο Μουρίνιο λοιπόν, μετά από όλα αυτά, κάθισε στον πάγκο τον Μεσούτ Οζίλ στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ο καλός του φίλος- κι όχι τόσο ένθερμος υποστηρικτής του Μουρίνιο όπως θυμούνται όλοι από εκείνες τις ημέρες- Σέρχιο Ράμος βρήκε έναν τρόπο για να υποστηρίξει τον φίλο και συμπαίκτη του Μεσούτ Οζίλ.

14884640004275

Τι έκανε; Φόρεσε μέσα από τη φανέλα του, μία του μπλούζα του Μεσούτ Οζίλ με τον αριθμό του η οποία αφού ίδρωσε ο Ισπανός, φάνηκε ευδιάκριτα. Ο Ράμος είχε σκοπό μάλιστα αν σκόραρε να έβγαζε τη δική του φανέλα στον πανηγυρισμό ώστε να φανεί η μπλούζα του Οζίλ και φυσικά να του αφιέρωνε το γκολ, περνώντας παράλληλα και το… διαφορετικό «μήνυμα» στον Μουρίνιο.

Όπως μπορείτε να δείτε, πέραν της χαρακτηριστικής φωτογραφίας με τη φανέλα του Οζίλ (διακρίνεται το 10) μέσα από αυτή του Ράμος, υπάρχουν ακόμα αρκετά περιστατικά όπου αμφότεροι δείχνουν την στήριξή τους, ο ένας στον άλλον, με τα αρχικά των ονομάτων τους και τους αριθμούς στις φανέλες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή