Η Τσέλσι έδωσε 55 εκατ. λίρες, αλλά… έφαγε πόρτα

777
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν άκρως επιτυχημένη για την Τσέλσι, αφού η πρώτη χρονιά του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της συνδυάστηκε με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, του χρόνου οι “μπλε” επιστρέφουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα που θα παρουσιαστεί αντάξια των πολλών υποχρεώσεων σε Αγγλία και Ευρώπη.

Γι’ αυτό τον λόγο η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό εξετάζουν τις περιπτώσεις παικτών που τους ενδιαφέρουν, ώστε να κινηθούν ανάλογα. Φαίνεται πως ο Κόντε ζήτησε έναν συγκεκριμένο παίκτη, για τον οποίο κατέθεσε πρόταση η Τσέλσι. Είναι ο Άλεξ Σάντρο, ο αριστερός μπακ της Γιουβέντους, που φέτος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και έφτασε με τους “μπιανκονέρι” μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κατακτώντας παράλληλα το νταμπλ στην Ιταλία.

alex-sandro-cropped_os4wyld3impn1aitb99vexdv2

Η πρόταση που έκαναν οι Λονδρέζοι στη Γιούβε ήταν πολύ καλή: 55,2 εκατ. λίρες έπεσαν στο τραπέζι, ωστόσο οι Ιταλοί απάντησαν αρνητικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο, καθώς θα μετρήσει πολύ η πρόθεση του παίκτη. Αν δηλαδή θέλει να μείνει ή όχι στο Τορίνο…

Ο Κόντε έχει στον νου του να πάρει αριστερό μπακ έτσι ώστε να τον… παντρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μάρκος Αλόνσο, την περσινή μεταγραφή από τη Φιορεντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή